Ja hvad ville jeg egentlig ønske jeg kunne have sprunget over i dag? Ej det kræver ikke så meget betænkningstid, at besvare dagens spørgsmål i september challengen, for jeg sprang rent faktisk over den ting jeg overvejede om jeg skulle springe over; nemlig dagens træning!

Jeg skulle rigtig have været nede og træne ben sammen med Rene i dag. Det ville være 4 dag i streg hvor jeg trænede. Noget min krop godt plejer at kunne holde til. Dog kunne jeg mærke på min krop (og ikke mindst det lave energi niveau) at jeg havde brug for en pause efter 1.5 timers konditionstræning, og 1.5 timers styrketræning i går. Ja for ikke at nævne de 9 km jeg havde løbet om natten for at kunne falde i søvn.

Det var først ret svært at give mig selv lov til at hoppe over dagens træning. Mest fordi jeg er  bange for at komme ud af rytme, og fordi jeg altid får dårlig samvittighed når jeg ikke får motioneret. Det blev dog lidt nemmere, da Rene også gav udtryk for at han var træt og trængte til en pause i dag. Halleluja! Bedre timing kunne næppe findes!

I stedet for at træne, hyggede vi og lavede lækker kylling i cremet peanutsauce, med blomkålsris til. Trods retten blev lavet lidt anderledes herhjemme, kan opskriften virkelig anbefales! Især blomkålsrisene, var en genial idé! Genialt alternativ til ris. Rene og jeg er også blevet enige om at vi fremover vil erstatte hvide ris med blomkålsrisene.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Ej det ser jo mega lækkert ud.. :P

    1. admin says:

      Det var også bare SÅ lækkert! :D
      Og blomkålsris kan virkelig anbefales! Jeg var MEGET skeptisk, men det var simpelthen perfekt til retten :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.