IMG_4342

Jeg har fået motion overload! I mandags konditionstrænede jeg med Line. I går styrketrænede jeg i 1.5 time med Rene, og løb 9 km om natten (Jeg kunne ikke sove, og måtte på en eller anden måde få uroen ud af kroppen, så jeg løb til at min krop nærmest græd af udmattelse… Jeps jeg er kommet i dårlig form).

I dag står den igen på konditionstræning med Line OG styrketræning med Rene i aften… Det er dejligt at være kommet i gang igen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Rolig nu, du skal nødig overbelaste dig selv :)

    1. admin says:

      Det hjælper mig til at sove om natten :D Så det er ikke så meget for motionens skyld. Og indtil videre fungerer det godt, fordi det hele tiden er forskellige muskler jeg belaster hver dag <3 Men tak for bekymringen søde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.