Så er jeg (endnu engang) ankommet til Berlin. Det er efterhånden en årlig – hvis ikke halv-årlig – ting at jeg kommer her. Denne gang bor vi stort set midt på Kürfursten Dam. En gade som er kendt for sine gevaldige shopping muligheder, og high-end butikker. Jeg plejer at syntes denne del af byen er meget hektisk, men efter mig besøg i Japan (nærmere bestemt Tokyo), syntes jeg Berlin er en meget rolig by, og på ingen måde hektisk.

IMG_0147

Vi ankom i Berlin omkring 14:00 tiden. Der har været meget kø og vejarbejde, og det har derfor taget lidt længere tid end det plejer. Vi var lidt trætte da vi ankom, da vi jo kørte hjemmefra, allerede kl: 06:00 om morgnen. Alligevel tog vi os sammen til at gå os en tur, og kigge lidt på butikker. Det blev da også til lidt shopping fra min side af – to trøjer, og en nederdel. Super lækre køb, til nogle fornuftige priser!

IMG_0148

Jeg har tidligere skrevet om min yndlings restaurant i Berlin; Goodmorning Vietnam. Den har dog mulighvis mødt sin overmand. Her til aften spiste vi på en vietnamesisk restaurant. Saigon Green. Vi fik intet mindre en syv små retter, og en portion ris til deling. Jeg behøver vel ikke uddybe yderligere at vi blev mere end rigelige mætte? Det var super lækkert mad, og kan klar anbefales hvis man besøger Berlin. Jeg vi l i særdeleshed anbefale deres shake med mango!

Resten af aftenen skal vidst bare gå med at slappe af med benene oppe, inden vi går en ny spændene dag i møde i morgen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.