Workout wishes

workoutwishes

01 // Adidas t-shirt 02 // Adidas tights 03 // Sortmeleret t-shirt 04 // Sortmeleret top 05 // Sports bh 06 // Sortmeleret langærmet trøje

Vi nærmer os julen, hvilket betyder ønskeliste opdatering. Jeg skriver på min ønskeliste hele året – hvilket jeg selv syntes er ret smart, for så er jeg sikker på, at de ting der kommer på listen, er ting jeg virkelig ønsker mig, og ikke bare pludselige indskydelser, i mangel på idéer til hvad man skal putte på listen, i sidste øjeblik.

Som altid har jeg rigtig mange ønsker, og listen bliver da også lidt hyppigere opdateret her op imod december. I år har jeg rigtig mange ønsker, som omhandler træningsudstyr, da jeg virkelig mangler en hel del. Overstående billede er blot et lille udkast af ønskerne i denne kategori.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.