231215


Så blev det den 23. december. I morgen er det juleaften. Jeg har stort set alt klar – med undtagelse af at jeg mangler at købe en mandelgave. Den køber jeg i dag når jeg skal køre med min mor hjem, regner jeg med. Derudover er der selvfølgelig mange ting, som lige skal ordnes hjemme ved min mor, inden julen banker helt på døren i morgen. Der skal pyntes juletræ. Der skal gøres rent. Der skal skrælles tonsvis af kartofler, og der skal laves risengrød. Det bliver formentlig mig der kommer til at stå for de to sidstnævnte opgaver.

I al stressen og jagen her i julen, gav Rene og jeg, os dog tid til at hygge lidt i morges. Jeg havde haft en af mine søvnløse nætter, og havde brugt tiden på at slå en bolledej sammen. Den stod til næste morgen, hvor jeg stod tidligt op, og bagte boller. Mmm. Der er bare noget særligt over friskbagte boller. Det var rigtig dejligt at kunne sidde og hygge med boller, blødkogte æg, og te, om morgnen inden Rene skulle på arbejde, og jeg skulle i gang med det ton af ‘opgaver’ jeg havde foran mig i dag.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.