makes-me-smile_o_425126 Jeg er på toppen igen! Det kom jeg allerede i går. Lidt sludren med min søde veninde, og en masse pleje og kærlighed fra Rene da han kom hjem, hjalp på det hele. Julestemningen fandt vi også sammen frem til, igen i går, da vi lige så ikke bare én ‘Alene hjemme’ film, men to!

Dagen i dag er blevet brugt ude i stalden. Der skulle ordnes bokse, og smides halm ned, så det er nemt for dem, som har staldvagt i juledagene (jeg har i morgen), at ordne stalden. Desuden har smeden været på ‘besøg’ og ordne alle hestenes hove i dag. Det blev en dyr omgang, men det skal jo passes. Så er det heldigt, at jeg lige om lidt skal på arbejde, og tjene nogle af pengene ind igen.

Efter arbejde, kører Rene og jeg lige ud forbi min mor og siger hej. Vi skal hente den gave, som min mor har købt til Rene, til julegave. Det betyder at i dag, bliver kørt i et lidt stramt program – men det er fint.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.