Merry, merry christmas!

1


Nu det jul igen, og nu det jul igen, og julen vare lige til… Åh hvor er det skønt! Det er juleaftens dag. Træet er pyntet. Det er min storebror og jeg der har klaret det. Huset er rengjort, pyntet, og opdækket. Kalkunen er i ovnen. Slikket er blevet fyldt på fad. Den her juleaftensdag, mangler da i hvert fald ikke noget.

De fleste af vores lille forsamling, er tager i kirke. Derfor havde jeg da også lige en lille tidslomme, som jeg kunne bruge på, at få ønsket alle jer, derude bag skærmene, glædelig jul! Jeg håber I alle får en rigtig dejlig aften med masser af kærlighed omkring jer <3

3
2
4

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Merry, merry christmas!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.