020316

Lige nu dufter mit køkken dejligt af kardemomme. Det gør det, fordi jeg netop har bikset dejen til lækre, klassiske, fødselsdagsboller sammen. Som jeg skrev forleden er jeg ikke den store bager, så resultatet er altid spændene, når det er mig der har gang i den slags. Bedømmelsen af bollerne må dog vente til i morgentidligt. Jeg laver dem nemlig først når jeg står op i morgen.

Det er sjældent – som i, aldrig – at Rene og jeg får hvidt brød. Jeg har ikke godt af det, da min evne til at omsætte kulhydrater er nedsat, grundet PCOS, og Rene forsøger bare at leve sundt. I morgen tidlig skal vi dog have gode, gammeldags, boller (og cheesecake senere på dagen), fordi Rene fylder 31 år.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.