I dag fylder Rene år. Han bliver 31. Vi fejrede dagen, ved i morges at spise hjemmebagte boller sammen. Det var rigtig hyggeligt, men jeg skulle godt nok tidligt op, for at kunne nå at lave dem. Men det var det hele værd! Rene skulle derefter på arbejde. Jeg kunne ligge mig ind og sove en time mere, inden jeg skulle i gang med dagens pligter, for selv om jeg havde fri, havde jeg mange ting at se til.

cheese4

Jeg har brugt dagen på at vaske tøj, gøre rent, rydde op, og så har jeg bagt den famøse cheesecake, som jeg har skrevet om på bloggen, og hvor jer derude bag skærmen, har været søde at komme med bud til opskrifter. Jeg endte ud med at tage udgangspunkt i cheesecaken, som kan findes på Høghs blog. Dog med den ændring at jeg skulle bruge meget mere husblas i mit gele, for at få det til at stivne, og at jeg blandede mandelstykker i min bund. Kagen blev ikke særlig køn at se på – men det var immervæk ikke opskriftens skyld, men fordi jeg ganske enkelt ikke er den store konditor – og at billederne først er blevet taget siden der er gumlet i den, gør heller ikke synet bedre, men god var den altså!

Det har været en rigtig dejlig dag – og jeg er så glad for at jeg har været med til at fejre min søde kæreste, og håber virkelig han har haft en mindst lige så god dag.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Jeg synes den ser mega godt ud… sejt gået..

  Knus <3

  1. Og forresten.. Tillykke med ham :D

   1. admin says:

    Tak! <3 <3

  2. admin says:

   Tusind tak <3 den smagte dejligt!

 2. Den ser da mega lækker ud og tillykke med ham :D

  1. admin says:

   Taaak søde <3 <3

 3. […] være der, så jeg lavede en strawberry/lemon cheesecake (risky buisness da jeg kun én gang før har lavet en cheesecake, og det var efter en anden opskrift!) Jeg har ingen anelse om den smager godt. Jeg har ikke lavet […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.