290216


Jeg står i den situation, at jeg skal lave en cheesecake på torsdag. Lidt af en kattepine. Hvorfor? Jo; 1. Jeg er ikke særlig god til at bage. 2. Jeg har aldrig lavet en cheesekage før. 3. Jeg har ikke smagt ret mange cheesecakes, så jeg er heller ikke helt sikker på hvordan de skal smage, og hvilke smagskombinationer der er det bedste. 4. Fik jeg sagt at jeg ikke er særlig god til at bage?…

Jeg kunne derfor godt bruge lidt hjælp. Hvilken cheesecake syntes du er den bedste cheesecake? Smid en kommentar med opskrifter, links til din eller andres blogs med cheesecake opskrifter, eller bare kom med et forslag til hvilken smagsvariant jeg skal kaste mig ud i. Jeg vil modtage din hjælp med kyshånd!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(9) Comments

 1. Jeg har aldrig prøvet at lave en selv, så lige der er jeg nok ikke den rigtige til at svare, men det skulle ikke være så svært. og jeg ved også at de godt kan blive lidt for meget, hvis der er for meget cream-cheese på kagen.. men det er nok en smagssag.. :P

  Knus <3

  1. admin says:

   Tusind tak for tippet! :D
   Det skal nok blive sjovt, at prøve, at lave en cheesecake! Er bare spændt på om jeg kan lykkes med det ^^” Men det trøster mig, at du siger det ikke er så svært igen. Haha!

   1. Glæder mig til at se :P

 2. Jeg er ret tosset med Hummingbird Bakery’s “cheesecakebrownie med hindbærskum”. Der er selvfølgelig ikke kun en cheesecake, da den også har et brownielag, men hvis du ligesom jeg er tosset med chokolade, så prøv at Google den :-)

  1. admin says:

   Jeg havde faktisk kigget på den, da jeg researchet lidt :D
   Tak for tippet! Jeg havde godt nok tænkt på at lave en, med kiksebund, men det kan godt være at det er lidt sjovere med brownie :D

 3. Først og fremmest, en cheesecake skal ikke bages ;)

  Jeg har en opskrift på min blog, http://kahope.dk/blog/2014/06/klassisk-cheesecake/ hvis der er.

  Men ellers, så skal en cheesecake være cremet og blød. Selv er jeg vild med kiksebunden (man kan også lave den med grahamsmel). Det kan også være lækkert at erstatte flødeosten med skyr. Det giver en mere syrlig og let smag end den tunge cremecheese.

  1. admin says:

   Hahahaha jeg var skam nået så langt, som til at den ikke skulle bages ;) Det var i mangel på bedre måde at beskrive på, at bagværk, som kager mv. ikke er min stærke side ^^” Desværre! Haha!

   Men tak for tippet! Jeg kunne godt hælde til at bruge din opskrift ;) Jeg havde faktisk allerede været forbi og finde den på din blog, for jeg tænkte nok at du havde noget liggende XD hahahaha!

 4. http://www.jeanettejewel.blogg.se har et par fantastiske opskrifter. Min svigerfarmor kan ikke lide cheesecake, men den helt traditionelle opskrift herfra elskede hun! :)

  1. admin says:

   Tusind tak for tippet! Den vil jeg se på :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.