Weekenden byder på dejligt vejr! Helt oppe imod 22 grader! Derudover byder weekenden på to vagter på Infektionsmedicinsk afdeling hvor jeg er i praktik. Heldigvis ligger de først fra om eftermiddagen af, så jeg kommer da til at nyde det gode vejr en lille smule – om en halv time tager jeg da også ud til hestene, sammen med Laura.

IMG_5122

Nu hvor hestene bliver nævnt, kan jeg da også fortælle, at det går rigtig godt fremad med Largo. Han nyder virkelig at være sat i gang igen. Det er man slet ikke i tvivl om. Desuden klarer han træningen rigtig godt. Han er langt mere selvsikker efter sin pause, og går ind i nye situationer med langt mere mod. Det er fantastisk at en hest man ikke engang kunne trække med, har gjort så store fremskridt.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.