Collage_Fotor


I dag har vejret været mere end skønt. Ifølge min telefon, toppede temperaturen med hele 22 grader. Skønt! Jeg besluttede mig for at gå de knap 7 km ud i stalden. Jeg måtte dog lige tage et pitt-stop undervejs, i Netto – jeg måtte jo ikke dehydrere på vejen, så jeg købte da lige en flaske vand, og tog med på resten af turen.

Jeg brugte faktisk 5 timer i stalden. Ikke fordi jeg skulle så meget. Jeg ordnede selvfølgelig boksene (åh gud, hvor jeg håber de snart skal være ude hele natten!), og hældte foder og wrap op, så det var klar til i aften, men ellers har jeg bare hygget om begge heste, nu hvor jeg endelig havde god tid til dem begge. Det har været rigtig skønt. Hestene nødt også, at få velfortjent kærlighed.

Jeg hyggede lidt med Largo sidst på eftermiddagen på marken (deraf billederne). Han fik lov at komme ind på en af de andre indhegninger, og græsse en times tid, da der er lidt mere græs herpå, end vinterfolden, som de alle stadig går på.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.