have
Hvor er det skønt! Min kæreste har givet mig en have… Eller sådan næsten da. Jeg har i hvert fald fået den smule have jeg nu engang kan få på nuværende tidspunkt, i gave af min søde kæreste. Jeg har fået to dejlige altankasser, 3 jordbærplanter (der skal plantes en fjerde, men jeg er blevet lovet en afstikker af min bonusfar, Bøje), 1 oregano-, 1 rosmarin-, og 1 timian plante – ja og så alt det løse som fx. jord til at plante de skønne planter i. Purløg, og persille havde jeg allerede i forvejen, og de ventede blot på at blive plantet.

Jeg har også fået et mini drivhus af ham, men det vil jeg skrive lidt om en af de nærmeste dage.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.