I starten af denne måned, besluttede jeg mig for at jeg ville gå 10.000 skridt i gennemsnit hver måned. Mit gennemsnit var blevet noget lavt, efter jeg kom til skade med benet, og derfor var blevet noget mere stillesiddende grundet smerter. Forleden ramte jeg så et månedligt gennemsnit på 10.000 skridt. Det undre mig ikke, at jeg har nået mit lille mål, relativt hurtigt, da jeg jo arbejder hver dag for tiden, hvilket betyder at jeg går rigtig meget.
IMG_5399
Det næste mål, som jeg har sat mig, som formentlig kommer til, at tage noget længere tid, er, at ligeledes, få mit årlige gennemsnit op på 10.000 skridt, om dagen. Jeg er nu allerede godt på vej – men der er laaang vej igen, trods jeg ligger på et gennemsnit på omkring de 9.300 skridt.
IMG_5401-1
Holder du øje med hvor mange skridt du går i gennemsnittet? Hvor mange går du? Og hvad er dit mål?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Jeg følger jævnligt med i min skridttæller og forsøger så vidt muligt at ramme de 10.000 dagligt (og helst 12.000 hvis hofterne tillader det), men har egentlig ikke tænkt på at bruge gennemsnittet sådan. Nok fordi der tit er en meget stillesiddende kontordag som trækker gevaldigt ned. Men jeg kan alligevel se at jeg ligger på et snit på en 8-9 K i måneden. Og med min obsession ned Pokemon som sammemfalder med ferie tænker jeg at jeg snildt kommer deropad og et godt stykke over i den kommende tid :)

    Godt gået Simone, og tak for inspirationen :)

  2. admin says:

    Ja det kan være man skal bestræbe sig på de 12.000 dgl. i stedet ^_^ Det kan være mit delmål, at gå 12.000 skridt i gennemsnit, og så mit næste hovedmål at gå 10.000 skridt i gennemsnit om året :D Også tak til dig for god inspiration!
    Hahaha! Ja! Hvis du er en af dem der er med på pokemon go, bølgen, skal du nok få gået en masse skridt :D Bare husk at kigge dig for når du krydser div. veje ^^” <3 hihi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.