4354171
Det er vel en slags stilhed før stormen. For der er godt nok meget stille på bloggen lige for tiden. Det er alene fordi jeg arbejder hver dag, og simpelthen ikke rigtig oplever noget der er værd at fortælle om. Desuden er jeg træt når jeg kommer hjem, og så ender jeg altså med at bruge tiden på, at træne, passe hestene, eller bruge et par timer sammen med Rene, fremfor at sidde ved computeren.

Jeg går dog på ferie d. 01/08, og så regner jeg med, at det kommer til at vælte ind med spændene indlæg, for kort efter (d. 11/08) rejser jeg jo til Nepal, for derefter at rejse videre til USA. Jeg glæder mig utrolig meget, og selvfølgelig vil jeg forsøge, at skrive indlæg om mine oplevelser, som jeg fx. også gjorde da jeg var i Japan.

Der er 9 dage tilbage af vores indsamling af donationer, som har til formål, at støtte os i, at købe basalt sygeplejeudstyr, som vi kan medbringe til Nepal. Målet er næsten nået. Kig forbi hér.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.