Om præcis en måned befinder jeg mig (sammen med min søde veninde, Line) på et hotel, i Nepal. De to første dage i landet, er “ferie”. Vi har endnu ingen planer for, hvad de to første dage skal gå med, udover, at se Kathmandu, og opleve kulturen og landet – ja; og så lige komme os ovenpå den lange flyvetur. Efter de to dage vi har i Kathmandu, starter vores praktikperiode, og vi rejser derfor videre til Pokhara (kl 06:00 om morgenen!), hvor vi skal bo hos en værtsfamilie, og derfor også under nogle lidt andre forhold, end det hotel vi har booket i Kathmandu. Jeg glæder mig!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Mor says:

    Det er så fedt det du gør ❤️
    Rejs, oplev og sug til dig ?

    1. admin says:

      tak :D <3 I will!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.