Om præcis en måned

Om præcis en måned befinder jeg mig (sammen med min søde veninde, Line) på et hotel, i Nepal. De to første dage i landet, er “ferie”. Vi har endnu ingen planer for, hvad de to første dage skal gå med, udover, at se Kathmandu, og opleve kulturen og landet – ja; og så lige komme os ovenpå den lange flyvetur. Efter de to dage vi har i Kathmandu, starter vores praktikperiode, og vi rejser derfor videre til Pokhara (kl 06:00 om morgenen!), hvor vi skal bo hos en værtsfamilie, og derfor også under nogle lidt andre forhold, end det hotel vi har booket i Kathmandu. Jeg glæder mig!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Om præcis en måned

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.