Den opmærksomme læser har nok lagt mærke til, at vægt-updaten er en dag for tidligt ude. Det er den fordi jeg i dag tager til KBH, og derfor ikke er hjemme ved min egen vægt i morgen, hvor jeg egentlig skulle have vejet mig. En dag fra eller til gør vel ikke alverden.

Denne uges resultat er ikke så vildt som i sidste uge. Det havde jeg heller ikke regnet med. Det har været en svær uge. Jeg har været meget begrænset af mit ben i 2-3 dage, hvilket selvfølgelig har gjort mig mere stillesiddende end jeg ellers ville. Derudover har jeg været ude og spise ved venner og familie to gange i denne uge, hvilket har betydet at jeg har spise anderledes (og mere usundt) end jeg ellers ville. Jeg er dog godt tilfreds med et have smidt 600 gram. Det er meget bedre end jeg havde turde håbe på.

Jeg gruer allerede over resultatet i næste uge… Jeg skal jo til DreamHack de næste par dage, og jeg aner for at være helt ærligt, ikke hvad man kan regne med at købe til sådan et arrangement. Jeg har dog besluttet mig for, at jeg ikke vil tænke for meget over det. Selvfølgelig vil jeg ikke stoppe mig selv med slik og kage i uanede mængder, men jeg vil spise det samme som de andre til aftensmad osv., og bare give mig selv lov til at nyde jeg har et par dages fri fra arbejde, vægttabet, og hvad der ellers fylder mit hoved for tiden.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kgFre d. 1/6: 81,9 kg (- 0,7 kg)Uge 10: XX kg (- XX kg)
Søn d. 6/5: 86,4 kg (-2,3 kg)Fre d. 8/6: 80 kg (- 1,9 kg)Uge 11: XX kg (- XX kg)
Fre d. 11/5: 84,9 kg (- 1,5 kg)Tors d.14/6: 79,4 kg (- 0,6 kg)Uge 12: XX kg (- XX kg)
Fre d. 18/5: 84 kg (- 0,9 kg)Uge 8: XX kg (- XX kg)Uge 13: XX kg (- XX kg)
Fre d. 25/5: 82,6 kg (- 1,4 kg)Uge 9: XX kg (- XX kg)Samlet vægttab: – 9,3 kg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. […] helt ærligt indrømme at jeg næsten ikke turde stille mig op på vægten i morges. Jeg skrev jo sidste gang jeg lavede vægt-update, at jeg ikke ville tænke for meget over hvad jeg spiste når jeg var til […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.