Ej jeg har virkelig glædet mig til at kunne fortælle her på bloggen, at jeg i næste uge tager til DreamHack 2018 i Sverige! Jeg har brugt et par dage til at få det hele til at gå op i en højere enhed så jeg kunne komme til at få fri de rigtige dage, og endelig er det hele lykkedes! Jeg tager afsted til København torsdag eftermiddag, for at mødes med min veninde, og så tager vi videre imod Sverige (sammen med 3 andre) fredag eftermiddag.

Det er måske lidt nørdet, og det er nok langt fra alle som følger min blog, som ved hvad DreamHack er. Essentielt ville man vel kunne kalde det en festival for gamere. Det er første år jeg selv skal afsted, så jeg kan af gode grunde ikke beskrive hvordan det reelt er til DreamHack, men min veninde har været afsted flere gange, og hun fortæller det er super sjovt. Der er et hav af koncerter (primært elektronisk musik – ikke lige mig), et kæmpestort lan område (vi medbringer selvfølgelig computere, og skal sidde alle dagene og spille en masse spil sammen), konkurrencer, Esport (blandt andet CS:GO, HOTS, Heartstone), expos (fremvisning af nyt hardware, spil, og spiludstyr), cosplays, retro spil, forhindringsbaner, og meget, meget mere!

Jeg glæder mig vanvittigt meget! Ikke kun fordi jeg skal nørde for hårdt (hvilket jeg ikke får sat meget tid af til i hverdagen), men også fordi jeg skal bruge et par dage med en af mine nærmeste veninder, som jeg dog ikke ser så tit, fordi vi begge har stramme hverdagsprogrammer, og bor langt fra hinanden.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. Trine says:

    Rigtig god tur. Sådan noget kunne jeg og kæresten også godt finde på at deltage i. Vi er nemlig også et par nørder. :) Vi har dog hverken pengene eller tiden til den slags lige nu, men jeg er ikke misundelig og du har sådan fortjent der sker noget rigtig sjovt, da din tid har været lidt op ad bakke.

    1. Tusind tak!
      Jeg glæder mig også bare rigtig meget! Det bliver så dejligt at bruge et par dage med min søde veninde som jeg ikke ser så tit, og lave noget sammen som vi begge elsker :D Jeg tror det bliver knald hyggeligt!

  2. […] gruer allerede over resultatet i næste uge… Jeg skal jo til DreamHack de næste par dage, og jeg aner for at være helt ærligt, ikke hvad man kan regne med at købe til […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.