Showing 4 Result(s)

Pueha… En lille Pause fra oprydningen… Jeg er så træt at jeg næsten ikke kan holde mine øjne åbne ^^” Og oven i det er mine øjne helt hævet op. Jeg har kun sovet 2 timer i nat, fordi jeg har været plaget af triste tanker i løbet af natten. Jeg vågnede klokken 07:00 og kunne ikke sove mere. Skønt jeg har det bedre i dag, føler jeg ikke at jeg kan sove, selv om min krop fortæller mig at jeg skal. Derfor er jeg i stedet gået igang med at vaske tøj, og rydde op i min lejlighed. Eftersom jeg har en fuldstændig begivenløs dag foran mig igen, kan det endda være at jeg får taget mig sammen til at tage opvasken og gøre rent. Man skulle tro at det var skønt med en ekstra fridag… Men det er det egentlig ikke når man ikke har det bedre end jeg har. Men jeg er okay :) Hvis jeg ikke var okay, var jeg slet ikke kommet igang med at foretage mig noget XD Haha! (Sådan går det ofte, selv når jeg er i rigtig godt humør ^_^”).

Eftersom at jeg ikke har så meget at sige i dag, vil jeg hellerer dele et stykke musik jeg i løbet af de sidste par dage er blevet rigtig glad for. Sangen har fået en særlig betydning for mig. Jeg finder en eller anden form for sandhed i den. Men jeg er faktisk helt 100 på at min fortolkning er helt anderledes end hvad den den er ‘ment’ at skulle være, og også meget anderledes end de flestes fortolkning af den. Det vil jeg ikke komme nærmere ind på lige nu :) Hav en god weekend folkens!

I dag var sidste dag på ski. Rebecca og jeg var i funpark hele formiddagen. Det var hammer sjovt, men det tog virkelig ultra mange kræfter, så jeg var allerede tilbage omkring klokken 13:30 eller sådan noget. Jeg syntes det har været rigtig fedt at være afsted, men nu må jeg også indrømme at jeg ikke gider mere ski ^^” Jeg vil bare gerne hjem. Eller… Jeg tager så allerede hjem til Nicki søndag, og vi er hjemme lørdag nat. Så teknisk set vil jeg vel egentlig bare gerne hjem til Nicki. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed at jeg savner ham ^_^ …

Jeg har heldigvis pakket min egen taske, men i aften skal bruges på at pakke nogle af tingene ned i bilen. Hvis jeg får tid til overs tror jeg at jeg vil se det sidste afsnit af NCIS sæson 2. Og så tror jeg faktisk at jeg vil prøve at se om der ikke bliver tid til at se en bette gyser ^^, Det er jeg i total underskud med. Men ved bare ikke om jeg har nogen med som jeg gider at se. Nu så jeg jo The Haunting forleden, og den var virkelig latterlig. Men valget i aften ville være imellem The Thing, Marebito, og Fredag d. 13 del VII. Tror i såfald at jeg hælder mest til Fredag d. 13. Det er trods alt en film man kan kople hjernen fra ved og bare fornøje sig med de ofte meget unikke mord ^^” (yeeeees… im craazy…)

Nyd forresten lige dette nummer med Sirenia; Det hedder ‘Seven sirens and a silver tear’. Det er virkelig smukt. Jeg er helt vild med det. Det er helt klart et nummer jeg vil nyde og slappe af til frem over.

Jeg skulle jo nok rigtig skrive om min dag i dag, men det orker jeg egentlig ikke. Jeg vil bare sidde og tænke på ham jeg holder aller mest af, og det får denne sang mig til. Derfor er denne blog nu dedikeret til en jeg holder ufatteligt meget af. Han ved forhåbentlig selv hvem han er :)