I dag var sidste dag på ski. Rebecca og jeg var i funpark hele formiddagen. Det var hammer sjovt, men det tog virkelig ultra mange kræfter, så jeg var allerede tilbage omkring klokken 13:30 eller sådan noget. Jeg syntes det har været rigtig fedt at være afsted, men nu må jeg også indrømme at jeg ikke gider mere ski ^^” Jeg vil bare gerne hjem. Eller… Jeg tager så allerede hjem til Nicki søndag, og vi er hjemme lørdag nat. Så teknisk set vil jeg vel egentlig bare gerne hjem til Nicki. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed at jeg savner ham ^_^ …

Jeg har heldigvis pakket min egen taske, men i aften skal bruges på at pakke nogle af tingene ned i bilen. Hvis jeg får tid til overs tror jeg at jeg vil se det sidste afsnit af NCIS sæson 2. Og så tror jeg faktisk at jeg vil prøve at se om der ikke bliver tid til at se en bette gyser ^^, Det er jeg i total underskud med. Men ved bare ikke om jeg har nogen med som jeg gider at se. Nu så jeg jo The Haunting forleden, og den var virkelig latterlig. Men valget i aften ville være imellem The Thing, Marebito, og Fredag d. 13 del VII. Tror i såfald at jeg hælder mest til Fredag d. 13. Det er trods alt en film man kan kople hjernen fra ved og bare fornøje sig med de ofte meget unikke mord ^^” (yeeeees… im craazy…)

Nyd forresten lige dette nummer med Sirenia; Det hedder ‘Seven sirens and a silver tear’. Det er virkelig smukt. Jeg er helt vild med det. Det er helt klart et nummer jeg vil nyde og slappe af til frem over.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.