Jeg har lige været ude og ride en aftentur i sneen, sammen med Laura og Trine. Jeg har ellers været sneet inde hele dagen hos min mor, men nu fik Bøje os gravet fri, og sørgede dermed, for at jeg kunne komme over i stalden en time, mens han hentede vinterdæk til 4-hjulstrækkeren. Åh hvor var det godt! Har ikke været ude og ride, eller ude ved Lady i det hele taget, i de sidste fire dage! Så trængte bare til at ride en tur i sneen ^_^ Mine fødder var ved at falde af i kulden, og det samme gælder mit ansigt, m-e-n det var bare det hele værd! Og på trods af kulden, og det faktum at jeg ikke er fan af sne – så var det bare VILDT flot med det uforstyrrede vinterlandskab vi red i!

I morgen står på opgaveskrivning -.-” Ikke lige dét jeg ser mest frem til. Men der er jo også en del dyr, som lige skal passes…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Nicki says:

  Jeg var også ude i dag… Bad idea. Var jo nærmest ved at drukne i sne.

  Så kommer man hjem og besøger din blog, og her er fandme også sne! XD

  1. admin says:

   Hahaha ja ^_^ Det er sgu hårdt hva?

 2. Endnu en ting jeg misunder dig.. Men herligt at du havde en dejlig tur n__n

  Næste gang jeg kommer til Aalborg så må jeg altså ud og se dine heste. Jeg INSISTERE!

  1. admin says:

   Ja det må du altså :D …
   Du kan også komme med ud og ride ^_^ Vi har et par ekstra heste i stalden, som gerne står til rådighed, til “gæster” haha :D

 3. Det ville være herligt! Jeg savner sådan mine egne heste, så det vil da være en sand fornøjele at låne en af dine ;)

  Jeg har en plan om må at crashe forbi nordjylland i sommerferien – du ved, et smut til udlandet ;)

 4. admin says:

  Ja det kan jeg virkelig godt forstå at du gør! Det kan være der kommer et tidspunkt i dit liv igen, hvor du er klar til at få en ny :)

  Men indtil da skal du være mere end velkommen til at komme forbi og låne mine :D Haha!

  Og jeg vil se meeeeget frem til at du kommer :D Jeg skal også nok blive bedre til at finde tid :( Vil så gerne se din fine lejlighed i virkeligheden, og du har så mange gode idéer til hvad vi kan lave over ved dig, som jeg glæder mig til…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.