Jeg er ikke en impulsiv shopper. Jeg tænker længe over tingene og vender og drejer hver eneste ting 1000 gange, inden jeg tager mig sammen til at købe det. Men her til aften var jeg nok træt, for jeg blev simpelthen træt af at vende og dreje tanken om det jeg gerne ville købe. Jeg har købt to parykker. JA! Jeg ved mange nu tænker jeg er tosset XD

Det tænker jeg også lidt selv. Men jeg har meget længe overvejet at købe en. Det hele bunder i, at mit hår trænger til en pause. En pause fra at blive farvet, og så trænger det til at blive klippet kortere. Jeg følger en del japanske blogs, hvor de har haft samme problem. Og flere af dem har tyet til parykker i mens deres hår gror ud igen! Jeg ved ikke om dette er en løsning for mig – men nu prøver jeg parykkerne. Jeg er kun kommet af med 135,- kr for 2, inkl. en wigcap… Hvis det ikke er noget kan jeg jo bare bruge dem til karneval ;D

154

155

Ja uanset hvad kan jeg jo i hvert fald lave et review af hver paryk, så jeg kan advare jer derude omkring det er noget man skal købe eller ej ;D Hehe! Det bliver spændene om jeg overhovedet kan finde ud af at tage det lort på XD Haha! Nå glæder mig til at gøre forsøget.

Og ja! I må gerne grine lidt af mig derude bag skærmen :D Gør jeg også selv!

give-away

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(13) Comments

 1. Du er skør. Men ih hvor er det charmerende !

  Menes vi har drøftet dette før, så du kender min holdning. Glæder mig til at se dem på n__n

 2. admin says:

  Det er så godt jeg har dig :D
  Det er din skyld at jeg ikke helt kom til at føle mig som den mest weird person i verden :D og så min stedfar faktisk! Han grinte af mig da jeg engang nævnte at jeg ville prøve at købe en bare for sjov. Han syntes det var fjollet. Da han hørte prisen sagde han dog noget lign. “Simone, hvis de ikke koster mere, og det er noget du gerne vil prøve. SÅ GØR DET DA!” ^^” Men det tog mig så næsten 1/2 år før jeg tog mig sammen til at gøre det XD hahahahaha!

  Syntes du ikke dem jeg har valgt umiddelbart er flotte på billederne?

 3. Hvor er det fedt at du tør :P Jeg håber du kan bruge dem, de ser ellers flotte ud :P hehe. og ja jeg sidder og griner lidt, men jeg ønsker dig held og lykke med dit projekt “hår” :D

 4. admin says:

  Hahahaha Ja jeg grinte altså også lidt i mens jeg bestilte dem! Og jeg ændrede nok ordrekurven 30 gange, fra 3 items til 2, til ingen til 2, til 3, og til ingen – og om, og om igen XD
  Nu ser vi! Ellers er de som sagt helt sikkert brugbare til enten et piratkostume (som jeg har), eller en japansk skolepige uniform (som jeg har), til karneval eller sådan noget ^_^”

 5. Mathilde says:

  Det er godt nok billigt! Glæder mig til at høre om dine erfaringer :) Jeg går selv og overvejer, om jeg skal kaste mig ud i noget extensions-halløj, for jeg vil så gerne have længere hår, men mit hår er bare så slidt, at det er som om, det er gået i stå ved skuldrene :P Man ser bare så mange billeder, hvor det er dårligt lavet, så jeg ved ikke om jeg tør :P

 6. Jo, de er meget flotte! Måske er længden lidt voldsom, men den kan jo altid klippes til hvis det er
  – eller også er det bare det faktum at jeg synes alt hår som er længere end mit er langt.

  Billeder snart please !

 7. admin says:

  Mathilde, mit hår er nu ok langt. Det går mig ca. til midt på ryggen, med det længste, og til midt på brystet med det korteste. Men jeg føler ikke jeg kan style det så meget fordi det slider helt vildt på mit hår. Jeg har altid haft meget tørt hår, og lige for tiden er det bare helt slemt. Jeg læste så om en der gik med paryk i 6 måneder, og hendes hår blev dermed skånet for alt hvad der hed forurening udendørs, og andet skidt (og skulle dermed også sjældnere vaskes), og hendes hår var bare blevet helt utrolig flot i forhold til før, bagefter! (der var før efter billeder, men jeg kan ikke finde hendes indlæg mere :( )

  Jeg har selv brugt exstenstions efter en frisørfejl, som pludselig gav mig halv så langt hår som jeg havde dengang. Man skal jo bruge knap så meget hår som ved en paryk, så der kunne det sagtens lade sig gøre at købe ægte hår, da prisen ikke er så høj som en hel paryk i ægte hår. Det kan jo farves efter ens egen hårfarve også. MEN jeg har IKKE gode erfaringer med exstenstions! Faktisk sled det mere på mit hår, og belastede mine hårrødder helt vildt. Mit hår blev mere slidt og træls af det :( Og MEGET tyndere.

  Høgh, Hahaha ja det er nemmere at klippe dem kortere, end gøre dem længere ;) Og nu stod jeg jo også og skulle have en paryk som var længere end mit eget hår :D Jeg har jo ret langt hår i forvejen, og kunne ikke helt se det sjove i at få en i samme længde eller kortere ^_^”

  Nu skal de jo først lige ankomme først ;D De blev vidst sendt i dag. Men det er fra Kina og Japan, så der kan godt gå noget tid før de kommer ^^” Tror jeg kan regne med omkring d. 1 marts.

 8. Det er ej godkendt, jeg vil se dem nu!

 9. admin says:

  Hahahaha! Så må de hellere skynde sig at komme, ellers får de med mig at bestille! Ö!

 10. Hvor vild! Jeg har også på et tidpunkt tænkt at købe en paryk, men det er fordi jeg godt kunne tænke mig at se mig selv som blondine :)

 11. admin says:

  Hahaha! Ja jeg var også ved at smide en blond med i kurven ^^” … Og hvis det viser sig at det er fedt nok at gå med paryk, og det ikke ser mega dumt ud, så køber jeg helt klart også nogle andre spændene farver som fx. blond, kraftig rød, og “naturlig” rød :)

 12. Hahah hvor fedt, glæder mig til at se billeder med den på!

 13. admin says:

  Hahaha det skal også nok blive ganske interessant! Tror ikke det bliver særlig pænt XD men nu var jeg SIMPELTHEN nødt til at prøve det ^^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.