Internet problemer!

Jeg vil gerne takke alle mine kære læsere, fordi i trofast følger med på bloggen, og fordi der er så mange af jer, som er så søde at skrive nogle dejlige kommentarer til mine indlæg! Jeg vil bare lige gøre opmærksom på, at jeg helt sikkert læser dem! Men desværre er mit internet meget ustabilt disse dage, og det gør det ret uoverskueligt at svare på jeres kommentarer, da jeg bliver ved med at blive smidt af! Men jeg vil prøve igen i morgen, og håbe på at når jeg trykker send, at jeg slipper for “ingen forbindelse” beskeden ^^”

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.