Jeg har modtaget nogle lækre produkter fra Veet, fordi jeg er en del af Buzzador. Jeg har kort skrevet om, hvad mine forhåbninger var til produkterne som jeg har modtaget; “ Pakken med Veet produkter“. Ét af produkterne i pakken er et voksbehandlingssæt til ansigtet. Som jeg nævnte i det tidligere indlæg, lider jeg af PCOS, hvilket bla. øger hårvæksten flere steder – hvilket betyder jeg har en smule hår på hals og hage, hvis jeg ikke plukker dem af med en pincet. Det er en langsommelig og træls opgave. Jeg har desuden problemer med, at jeg har meget buskede øjenbryn, og at de vokser kanon hurtigt! Faktisk så hurtigt at jeg skal plukke dem hver dag for at holde dem pæne. Det holder desværre bare ikke i længden, og må sommetider melde pas, og gå til en kosmetolog.

Men nu har jeg som sagt prøvet dette lækre produkt fra Veet, og jeg er fuldstændig overvældet! Jeg har både testet produktet på hagen, og jeg har brugt det til at ordne mine øjenbryn, og resultatet var bedre end jeg nogensinde havde turde håbe!

293

Det er super nemt at bruge! Man putter voks enden i en kop kogende vand. Venter til voksen er nem at få op af tuben, og påfører den så hvor man ønsker at få fjernet hår. Derefter påsætter man et lille stykke papir (som følger med), gnider en smule til, og rykker af! Og noget af det bedste ved det er, at det er smertefrit! Jeg har altid hadet at ordne mine øjenbryn. Det tager lang tid, og det gør ondt. Men med veet voksbehandling til ansigtet tog det mig sammenlagt 8 minutter (inkl. ventetid på at kogevandet, og vente på at voksen blev varm). Men bedre endnu er det at mine øjenbryn stadig ikke trænger synderligt! Og det er snart to uger siden at jeg prøvede produktet! Det skal dog lige siges at brynene lige skulle rettes lidt efter med et pincet bagefter.

Lige så nemt er det til uønsket hår på fx. hagen, som jeg har. Det giver ikke stride skægstubbe som hvis man barberer det, og det holder rigtig længe, og resultatet er i det hele taget rigtig flot. Jeg forstår slet ikke, at jeg ikke har prøvet dette produkt før! Det kan løse mange af mine problemer, som er kommet som følge af min sygdom. Noget der har plaget mig så længe. Og så er det SÅ let at komme til livs, i virkeligheden.

I virkeligheden ved jeg godt hvorfor jeg ikke har prøvet produktet før. Jeg har meget sart hud pga. allergi, og jeg har derfor ikke turde at prøve produktet. Men nu tog jeg mig sammen, og jeg har heldigvis ingen allergisk reaktion fået, og ej heller det mindste unormale rødmen! Cremen som følger med, til at berolige huden, er virkelig også lækker, og den kan jeg også tåle uden problemer.

I det hele taget et fantastisk produkt, som jeg ikke vil undvære nogensinde igen!

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Wow, det lyder godt nok som et effektivt produkt! Fedt, at du har haft en god oplevelse med det, og at det kan gøre dit liv med PCOS lidt nemmere :) Men jeg forstår ikke.. Hvordan kan det være smertefrit? Jeg plejer nemlig ikke at kunne bruge voks (hverken varm eller kold), fordi min smertetærskel er så lav, at det simpelthen gør for ondt.

 2. admin says:

  Det var et super fint produkt :D Jeg havde virkelig ikke regnet med at det var så godt. Men det fungerer bare for mig. Og det er fantastisk at det gør det bare lidt nemmere at skulle leve med PCOS – men desværre kan det jo ikke hjælpe på alle problemer “/
  … Jeg skal ikke kunne love, at det ikke er fordi jeg har en højere smertetærskel. Men jeg plejer næsten ikke at kunne plukke mine øjenbryn, fordi det gør alt for ondt! Men det her, gør virkelig slet ikke ondt på mig overhovedet :)

 3. Jeg har også virkelig svært ved at plukke øjenbryn pga. smerten, så det lyder som om det her godt kunne være et produkt, jeg skulle forsøge mig med!

 4. admin says:

  Det syntes jeg da næsten du skal, hvis du har samme problem som jeg :D Jeg oplevede i hvert fald ingen smerte overhovedet med dette produkt. Jeg tror det er fordi man hiver sådan en lille mængde hår af, afgangen, modsat når man bruger voks på bene…

 5. Må straks prøve det, da jeg selv døjer med stride hår på hagen pga. PCOS :o

 6. Maria says:

  Jeg har lige købt den… Den klister sig overhovedet ikke fast… Hvor længe skal man lade papirer sidde? Inden man trækker?

  1. Det er efterhånden mange år siden jeg brugte produktet – men dengang fulgte jeg bare anvisningen på pakken, og var meget tilfreds med resultatet :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.