Hvem ville være bedst?

I dag læste jeg en sjov artikel, som omhandlede karakter i tv-serier, som ville være gode pokere spillere. Jeg syntes det er sjovt at, forstille sig karaktererne fra serierne i situationer fra ens egen hverdag, og bygge videre på deres personlighed, ud fra den viden man har fra den serie man nu engang har set. Det må der også være andre der er vilde med, når man tænker over det kæmpe boom, af fanfiction man har kunne se i de sidste par år.

Artiklen fik mig til at overveje, om jeg ikke kunne finde på et bedre eksempel end de fem karakter nævnt i artiklen. Og jeg syntes faktisk det lykkedes mig, efter lidt betænknings tid! I artiklen er fx Colombo og Dexter nævnt – to jeg er ganske enige i, ville være fantastiske pokerspillere. Jeg rundede serier som, ’American Horror story’, ’Death Note’ (anime), ’Big bang theory’… Men endte ud med ’Lie to me’.

303

Hvem ville være en bedre pokerspiller end selveste Dr. Cal Lightman? Lightman har evnen til at se hvis man lyver, og samtidig har han selv evnen til at skjule sine egne tanker og følelser. Han er intelligent, og tør at tage chancer! Til tider virker han næsten som en tankelæser, så selvfølgelig ville han klare sig helt enormt godt i en poker turnering!

Jeg syntes selv jeg er kommet med det bedste bud! Men måske du kan overgå mit forslag?

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

7 thoughts on “Hvem ville være bedst?

 1. Sherlock Holmes vil være den ultimative poker spiller! Han kan læse alle de små signaler folk sender. Plus classic as all hell!

  Sukker kan helt klart også være en synder. Jeg oplever fra tid til anden at jeg virkelig bliver oppustet, hvilket kan være foresaget af flere ting. Men jeg oplever det oftest som reaktion på en stresset dag. Man føler bare det bliver være og være indtil man nærmest er dobbelt så stor og har det af helvede til.

  Mit eneste råd er : drik noget usødet te, spis noget sundt og fiberrigt og læg dig ned og slap af. Det plejer at virke for mig.

  Du har meget at se til, og jeg ville slet ikke kunne køre på det niveau du gør. Har du fundet en part til Lady?

  I’m always awesome – just like the people around me !

  Og tak n__n Jeg ved ikke om jeg vil være god som fotograf. Foretrækker at fotografere dyr og planter og stemnings billeder. Tror ikke omverdenen er så interesseret i billeder af min kat XD

  1. True, my dear Watson!
   Tror bestemt at Sherlock ville være en genial pokerspiller! ^_^

   … Tak for de gode råd søde! … Men min mave har faktisk faldet en smule af sig selv :) Heldigvis da!

   Og jeg har MÅSKE, fundet den helt rette part til Lady! Hun er rigtig sød! Og jeg håber virkelig at det fungere! Lady téer sig bare lidt med hende -.-” Så håber ikke at hun bliver skræmt væk…

   Jeg ELSKER dine billeder! Og jeg kan godt lide at se på din kat ;D

 2. Jeg ville sige, at det er Petyr Baelish fra ‘Game of Thrones’ da han en mester i at bluffe, lyve, manipulere og snyde.

  1. Jeg kender ham slet ikke ^_^ Hehe!
   Men ud fra din beskrivelse, så lyder han som en god pokerspiller :)

 3. Jeg syntes ikke rigtig at der har været noget boom i fanfiction i mange år, men det går vel an på fandommen, sikkert.

  Jeg holder ogrså på Sherlock. Eller hvis vi skulle være lede så Vision fra Marvel universet (robot),

  1. Puuuuh! Jeg syntes godt nok jeg har set et stort boom i fanfiction ^_^ Især af folk der er fuldkommen fan af Justin Bieber…

   Jeg tror bestemt at i er helt rigtige omkring Sherlock Holmes! Han må være awesome til poker!

 4. Jeg kunne ikke toppe den uden at skulle ty til en tankelæser eller sådan noget, professer X måske, men det ville på den anden side heller ikke virke fair! Nej, jeg synes dit bud fra “Lie To Me” er ganske udemærket :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.