Så tager vi afsted!

20140415-162718.jpg
Så er kufferten pakket og er klar, til at vi om en lille halv time drager i mod Frankrig. Desværre bliver det nok en barsk tur for mig, da jeg lige har været ude og kaste op, og stadig har kvalme :( jeg håber snart det går over. Har døjet med at jeg konstant kaster op de sidste 10 uger – og det kommer bare på de værste tidspunkter -.-”

Men på trods af kvalmen, så glæder jeg mig nu til at komme til sydens varme(ere) himmelstrøg.

Deltag i en af mine give-aways hvor du kan vinde en lækker blondekjole hér, eller en masse iPhone tilbehør hér!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

16 thoughts on “Så tager vi afsted!

  1. Haha! ^^” kan godt forstå du tænker det ;) men jeg er på P-piller, og grundet min PCOS er chancen for ar jeg kan få børn minimal ^^ … Tror bare jeg har haft lidt for travlt på det sidste XD

  1. Tusind tak! Har heldigvis fået det betydeligt bedre :) og der er heldigvis masser af sol og varme hernede :D

  1. Hehe! Kan godt forstå tanken – men må desværre skuffe ^^” mine P-piller og PCOS gør det vidst ret umuligt :D haha

  1. Tak søde :D
   Det er helt sikkert ikke graviditet – men stod jeg i den situation at jeg ikke led af PCOS kombineret med at jeg er på en ret kraftig P-pille, ja så ville jeg nok også have overvejer det som det første ^^” haha… Men tror nok bare at jeg har haft en smule for travlt på det sidste :)

 1. Er ikke sikker men tror det er det min veninde fejler. Hun fik fjernet nogle knuder på æggestokken. Hun fik en datter for 2 år siden med hjælp. Men som sagt er ikke sikker på det er det samme.

  1. Det tror jeg helt klart er sandt :) de fleste kan sagtens få børn med hjælp, på trods af PCOS :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.