Stævne i morgen

834

I morgen skal Lady til sit første rigtige stævne! Jeg red selv stævner da jeg var yngre, men efter jeg fik Lady, og ikke længere havde råd og mulighed for at gå til undervisning, stoppede jeg med stævnerne. Det resulterede i at jeg udelukkende har været til div. undervisningskurser på Lady, og ellers har haft hende med på ferie.

Men i morgen skal hun så til hendes første stævne. Godt nok ikke med mig som rytter – men med Line, som har lånt hende. Jeg er slet ikke i tvivl om at det nok skal gå. Lady er efterhånden vant til at være nye steder henne, med masser af nye lyde, heste, og omgivelser, og Line er en erfaren og dygtig rytter. De har selvfølgelig den ulempe har Line kun har reddet på Lady, to gange inden, og at Lady desuden er en lav hest (155 cm).

835

Min lille prinsesse skal nok klare det godt! Jeg glæder mig virkelig til at se dem ride i morgen.

De skal starte to klasser fra morgenstunden af, så vi skal forholdsvis tidligt op, men det gør ikke noget. Jeg er så spændt, at jeg formentlig ingen problemer får med at komme tidligt op.

Deltag i en af mine give-aways hvor du kan vinde en lækker blondekjole hér, eller en masse iPhone tilbehør hér!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.