20140729-001404-844810.jpg
Som overskriften foreskriver – Hej Doha! … Igen… Flyveturen fra Thailand til Doha har egentlig været meget behagelig, og jeg har egentlig sovet det meste af vejen. Det er ikke lang ventetid vi har her i Doha. 2 timer ca, og så letter vi, og så går turen i mod København. Flyet er ellers 30 min forsinket her fra Doha, men det er ok, for vi har omkring 11 timers ventetid i København inden vi kan komme til Aalborg.

Jeg ville ikke hjem fra Thailand, men nu hvor jeg er på vej hjem vil jeg egentlig bare gerne have det overstået. Men vi er ved godt mod, og klare turen med godt humør.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.