1140 Jeg syntes billedet til venstre var meget tiltalende, og meget sandt. Jeg elsker virkelig min seng, og ville ønske jeg kunne ligge i den hele dagen – når jeg altså er rask. Lige for tiden er jeg ved at blive helt rastløs. Jeg ligger syg. Godt nok kom jeg afsted i skole i dag, men det har så bare resulteret i at jeg har det ti gange dårligere her til aften (Det var ikke en mulighed at blive hjemme fra skole for at blive rask, da der i dag var mødepligt). Det er godt nok hovedsageligt sofaen jeg har ligget på, for jeg har virkelig prøvet at bibeholde en nogenlunde normal søvnrytme, så jeg ikke sover alt for meget i løbet af dagen. Ellers er det bare alt for svært at komme tilbage til skolelivet efter en omgang influenza.
1141

Jeg har ligget og set drama serien “Playful Kiss” (den koranske version). Den har indtil videre været lidt langtrukken, og kan ikke engang nævnes på min top ti. Jeg prøvede at se den japanske version for lang tid siden, men der opgav jeg under vejs. Nu var den koreanske version lige tilgængelig via Netflix og så skulle den da lige have en chance. Jeg er nået til episode 13 ud af 16, og er fast besluttet på at se hvorledes den ender denne gang!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Jeg kunne også sagtens blive mere i min seng, men min krop og mit sind kan ikke rigtig tåle det.. Håber snart du får det bedre og husk nu at passe god på dig selv..

  God Bedring.
  Knus <3

  1. admin says:

   Tusind tak søde!
   Og ang. sindet – så kender jeg også det aspekt. Derfor prøver jeg også at være aktiv og komme ud af sengen, selv de få dage hvor jeg intet skal.

 2. Ååh, god bedring! Det værste er virkelig al den sygdom, der er i omløb for tiden :/

  1. admin says:

   Årh tak søde!
   Ja det er MEGA irriterende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.