Depressionsforeningen markerer European Depression Day, ved at sætte fokus på unge og depressioner, under hashtagget #DepressionSucks.I forbindelse med kampagnen, som skal skabe opmærksomhed, og lede til at snakken om unge og depression kommer på dagsordenen, opfordre de til at man bestiller et par gratis sokker (hér). Idéen med disse sokker er at man skal iføre sig dem d. 1 oktober, tage et billede af dem, og ligge billedet på facebook, twitter og/eller Instagram med hashtagget #DepressionSucks.

 

#DepressionSucks

Ta’ snakken!

 

Jeg har allerede bestilt mine, og er klar til at gøre hvad jeg kan for at kampagnen opnår sit formål; nemlig at bryde tabu om depression blandt unge, samt styrke opmærksomheden om, opsporingen af og støtten til unge med depression. Har du bestilt dine depressionsucks sokker endnu?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. De er hermed bestilt! Når man selv har det tæt ind på livet til hverdag, er det bestemt noget man kan støtte op om!

  1. admin says:

   Jeg er enig. Det er vigtigt at støtte op om. Det er så vigtigt at netop dette problem bliver italesat. Des flere vi er, der viser at vi ønsker at støtte dem der er ramt af depression, des mindre tabubelagt bliver det også at stå frem, og række hånden frem og få den hjælp man har brug for.

 2. Jeg har mine fra sidste år og de nye er vidst ikke helt magen til, men de har kun 2000 par, så jeg tænkte at jeg godt kan bruge dem jeg fik sidste år.. Har kun haft dem på en enkelt gang eller to.. Det er helt sikkert en vigtig sag og noget jeg altid vil støtte op om..

  Knus <3

  1. admin says:

   Ja det har du ret i :)
   Og ja det er nok en god idé at bruge de gamle så. Jeg havde slet ikke hørt om det sidste år, så jeg fik slet ikke bestilt nogen, og støttet op om projektet.

 3. Er bestemt en sag som er værd at støtte op om. Har haft depression tæt inde på livet det meste af mit liv, både som pårørende og som den “ramte”. Så jeg har hermed bestilt et par sokker og glæder mig til at sprede budskabet!

  1. admin says:

   Det er SÅ godt at du også vil være med til at sprede budskabet, Trine.
   Jeg er ked af at hører at du selv har haft depression inde på livet, og jeg ønsker dig alt godt herfra <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.