Jeg har desværre ligget syg, med feber, hvilket har resulteret i en god portion fravær fra bloggen. Dels fordi jeg ikke har haft noget, at skrive om, fordi jeg bare har ligget hjemme i min seng (Feber i 27 graders varme, er bare awesome. Eller ikke.), og dels fordi jeg simpelthen ikke har haft overskuddet til det, fordi jeg har været så dårlig. Heldigvis er jeg dog ved at være på toppen igen, hvilket betyder jeg også vender tilbaget til bloggen igen.

Det er efterhånden længe siden jeg har delt noget fra min have, og jeg syntes da lige i skal se hvordan det går med alle planterne, og hvor meget de har groet siden sidst.

Collage_050614

Planterne i altankassen vokser i al vildskab. Jeg har flere gange måtte klippe persillen og purløgen ned (og brugt selvfølgelig!). Jordbærerne vokser også som vanvittige. Faktisk vokser de udover al forventning, og det ser faktisk også ud til at der er lidt jordbær i vente. De er godt nok stadig grønne, og nogen af dem er meget små, men jeg har kunne tælle mig frem til 14 stk indtil videre, og jeg elsker, at se dem vokse sig større og større for hver dag. Vi har to sorter af jordbær. 3 Sonata, og én som jeg har fået hjemme fra min mor, og som jeg faktisk ikke aner hvilken sort er.

Collage_02

Og hvis man kigger i indlægget herunder, vil man kunne se hvordan planterne jeg netop havde plantet så ud, tilbage i maj. Der er sket en masse siden da. Især min agurkplante er skudt i vejret, og er blevet flyttet over til mit større drivhus. Her er mine forårsløg, rødbede, og salat også. Salaten er lige blevet omplantet i dag – en smule for sent, så vi må se om den overlever.

Jeg har desuden plantet 4 nye planter i dag. Tre salattyper, og en peberfrugt. Jeg er spændt på, at se om det vil lykkes. Der er ikke plads til mere i altankasserne, men jeg er sikker på at jeg kan sætte et par stykker af mine lidt mere hårdføre planter ned i nogle krukker, i fælleshaven. Andre må jo også gerne få glæde af mine planter.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.