Der er virkelig ikke noget at sige til at jeg har været træt, slatten – og ja, som jeg skrev i sidste indlæg; svagelig – for jeg har åbenbart borrelia. Jeg opdagede flåtbiddet mens vi var i USA, kort efter vi havde været på vandretur i bjergene. Jeg tænkte ikke videre over det, da mit lår fik rød udslæt omkring det, da jeg ofte har døjet med hudproblematikker. Først da jeg begyndte at opleve mange sygdomstilfælde oveni hinanden, og ekstrem træthed, fik jeg det tilset. Borrelia var det så. Selvfølgelig ved jeg, at jeg burde have været mere opmærksom, og have reageret hurtigere, da det jo kan have alvorlige konsekvenser at have bakterien Borrelia i kroppen. Heldigvis er jeg kommet i penicillinbehandling, og trods jeg stadig er ufattelig træt, begynder udslættet trods alt at forsvinde en lille smule.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

  1. For søren det lyder ikke godt. Håber du snart er på benene igen <3

  2. Puha god bedring ?

    I 2001 blev jeg stukket så mange gange af myg i Zimbabwe at det er utrolig at jeg ikke fik malaria. Og vores lærer sørgede ikke for vi fik vores medicin da vi kom hjem. Pyha.

  3. Åhh nej altsåå… sådan noget..bip….
    Håber snart du får det bedre..

    Knus Jeanette <3 – http://www.jeasblanketanker.dk/

  4. Som kommende sygeplejerske burde du slås med en pind for ikke at reagere hurtigere sweet <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.