Jeg må helt ærligt indrømme at jeg næsten ikke turde stille mig op på vægten i morges. Jeg skrev jo sidste gang jeg lavede vægt-update, at jeg ikke ville tænke for meget over hvad jeg spiste når jeg var til DreamHack – og samtidig skrev jeg at jeg dog ikke ville leve af slik og kage… Det gjorde jeg heller ikke; men det kunne jeg stort set lige så godt have gjort. Der var ikke mange andre muligheder til DH, end at spise fastfood eller chokolade. Jeg var så heldig en morgen at finde en yoghurt (med massere af müsli på/i, som i hvert fald var fyldt med sukker), men de øvrige dage var de ikke at finde nogen steder.

Jeg havde nogle dejlige dage i Sverige, og da jeg først havde erkendt at der ikke var så mange sunde alternativer (hvilket jeg jo egentlig inderst inde heller ikke havde regnet med), havde jeg ikke længere så dårlig samvittighed over ikke at overholde min ellers ret stramme diæt. Jeg gad simpelthen ikke at min tur skulle være præget af dårlig samvittighed og sult.

Vægten siger i denne uge 79,3 kg, som jo er meget bedre end jeg havde forventet. Jeg havde frygtet at jeg ville tage på i vægt, så mit mål var egentlig bare at holde ligevægt – hvilket jo er hvad lige præcis er lykkedes. Jeg er godt tilfreds, når alt kommer til alt. Jeg er også tilbage ved min vanlige kost. Det var nemmere at vende tilbage til end jeg havde regnet med. Den første dag følte jeg mig lidt svimmel; jeg tror det var min krops måde at skrige på mere sukker – eller også var det bare fordi jeg var godt udmattet ovenpå rejsen fra Sverige til KBH, og så videre til Aalborg. Det er ikke til at sige, men alting er efterhånden ved det gamle igen.

Jeg har nu været i gang i 2 måneder og samlet tabt 9,4 kg. Det svare til ca. 1,1 kg om ugen i gennemsnit. Jeg er ikke langt fra de første 10 kg, og mit første delmål på 78 kg! Jeg kan slet ikke se på mig selv at jeg har tabt mig mere (syntes jeg at jeg kunne en kort overgang), men måske er det bare fordi jeg har vænnet mig til de mindre kilo. Én ting er sikkert – jeg kan i hvert fald passe noget af alt det tøj, som jeg ikke kunne for 2 måneder siden. Der er stadig lang vej til at jeg kan passe det hele, men hvor er det rart at jeg trods alt får flere og flere valgmuligheder fra mit eget klædeskab.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kgFre d. 1/6: 81,9 kg (- 0,7 kg)Uge 10: XX kg (- XX kg)
Søn d. 6/5: 86,4 kg (-2,3 kg)Fre d. 8/6: 80 kg (- 1,9 kg)Uge 11: XX kg (- XX kg)
Fre d. 11/5: 84,9 kg (- 1,5 kg)Tors d. 14/6: 79,4 kg (- 0,6 kg)Uge 12: XX kg (- XX kg)
Fre d. 18/5: 84 kg (- 0,9 kg)Fre d. 22/6: 79,3 kg (- 0,1 kg)Uge 13: XX kg (- XX kg)
Fre d. 25/5: 82,6 kg (- 1,4 kg)Uge 9: XX kg (- XX kg)Samlet vægttab: – 9,4 kg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. Hvor er du altså bare sej.. <3
  Jeg er selv igang og ville elske at tabe lidt extra inden ferien, så jeg kan nyde det med god samvittighed, for der ryger nok også lidt extra ind..

  Kan ikke huske om jeg har nævnt det før, men jeg har jo en gruppe på facebook der hedder: Sundt. Hvor vi deler alle de sunde ting med hinanden..

  Knus Jeanette

  1. Tak :) <3 Det går stille og roligt fremad. MEGET stille i sidste uge XD haha!
   Ja når man er på ferie skal man da have lov til at nyde lidt ekstra af og til :D Hvad er sommerferie uden is?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.