DreamHack var virkelig alt hvad jeg havde håbet på. Trods dårligt ben, og Selma havde skaffet sig en hjernerystelse et par dage før (Ikke dårligt sådan at have en sygeplejeske med der kunne fjerne stingene i det flækkede øjenbryn), så gik det hele godt. Godt nok gik vi noget tidligere i seng (omkring 2tiden) end vi nok ellers ville have gjort, men det gjorde nu ikke så meget. Så kunne mit ben få lidt hvile, og Selmas hoved kunne få lov til at få lidt ro.

Vi var nogen af de første der satte vores computere op om lørdagen. Vi var ret hurtigt i gang med at gøre det vi primært kom for – at game. Vi spillede primært HOTS. Det er ikke noget jeg normalt spiller, men jeg syntes det var meget sjovt, da jeg først begyndte at forstå hvordan det hele fungerede. Jeg blev aldrig god til det, men jeg blev da bedre og bedre. Det var også rart nok at kende lidt bedre til spillet, for det gjorde det også nemmere at følge med når vi så pro-gamerne spille.


Vi var også nede i en af de andre haller og se CS. Det var meget spændene! Udover Diablo, var CS et af de første multiplayer games jeg spillede. Jeg har dog ikke spillet det i mange år, men derfor var det nu alligevel meget sjovt at se. Især fordi Optic Gaming, og North kom i semifinalen imod hinanden – begge danske hold.

Udover HOTS, spillede vi OW. OW har jeg også spillet en del herhjemme. Det er mit favorit skydespil! Det blev kun endnu sjovere af at spille det sammen med andre man kender! Der er ikke mange i min omgangskreds der ellers spiller OW.

Sidst men ikke mindst fandt vi et spil, som ingen af os havde prøvet før; Death before daylight. Det er et horror game, og det er virkelig et godt et af slagsen! Det er ikke i den nemme kategori, og selvom formålet som survivor (og killer), altid er det samme, så bliver spillet hverken kedeligt eller ensformigt! Jeg tror helt sikkert at det er et spil jeg kommer til at spille en hel masse mere!

Selvom vi primært gamede, var vi da også ude og se nogle aktiviteter udenfor, se expos, og ikke mindst cosplay. Selvom det hele var spændene, så var det egentlig mest den gode stemning der generelt var meget tiltalende for mig. Alle virkede afslappede og glade. Alt i alt var det bare en rigtig god oplevelse, og jeg vil helt sikkert afsted igen!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. […] uge. Det er gået godt med at komme tilbage til den sunde livsstil efter min ret så usunde tur til DreamHack. I går var dog en undtagelse. Jeg var til studentergilde, hvor jeg tillod mig at spise hvad der […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.