Warning: The magic method MchGdbcBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/b/2/7/microcut.dk/httpd.www/wp-content/plugins/goodbye-captcha/includes/plugin/MchGdbcBasePublicPlugin.php on line 44 Ømme fødder og sure tæer – Microcut

Vi er trætte i stængerne i dag! Jeg har først og fremmest haft lidt bøvl med det dårlige ben, så vi har måtte ind og sidde lidt oftere end i går. Jeg har nu også været helt imponeret over at det ikke var kommet noget før – men nu kom smerterne så også i sin fulde styrke. Træls men sådan er vilkårene. Heldigvis havde vi jo gjort op med os selv inden afrejse at vi var nødt til at vise hensyn til mit ben. Uanset hvad havde vi nok brug for lidt ekstra pauser i dag. Vi går gået mange km de sidste par dage (i dag inklusiv), og vores fødder er efterhånden ret ømme (og noget sure, da skoene kom af her til aften!!).

Vores morgen startede egentlig stille og roligt ud med morgenmad på det hostel vi boede på. Det var egentlig en udmærket buffet som man kunne vælge fra; især taget i betragtning af at det kun kostede omkring 25 kr pr. person. Japan har et ry for at være meget, meget dyrt. Det syntes jeg egentlig er synd, for det er ikke korrekt, når bare man kan nøjes med mere moderate forhold.

I dag har vi være forbi Tokyo station, for at få aktiveret vores railpasses. Det er altid en fuldkommen kaotisk station – dog lidt bedre her til morgen, end da vi ankom til Tokyo i midt i rushhour. Vi fik også bestilt en billet med den famøse shinkansen. I morgen vil vi nemlig videre til Kyoto!

Dagen i dag er blevet brugt i Shinjuku, Harajuku, og Shibuya. Jeg fik genset den fine hund Hachikõ (statue), og Rene fik set ham for første gang. Der var rigtig, rigtig mange mennesker i Shibuya i dag, og vi var faktisk heldige med at kunne komme til at tage et billede af Rene og statuen, uden for mange andre på billedet.

Selvfølgelig fik vi også set det kæmpe store, meget befærdede, kryds i Shibuya. Det var en af de ting Rene rigtig gerne ville se. Faktisk fik vi set det både fra jorden, og oppefra. Der kom nemlig en kæmpe regnbyge på 30 minutter, hvilket i kombination med mit dårlige ben, fik os til at søge ly på en Starbucks som havde udsigt til krydset.

Egentlig startede vi slet ikke vores seightseeing i Shibuya i dag; den startede i Shinjuku. De fleste butikker åbner dog først omkring kl. 11, og efter at have kigget lidt omkring konkluderede vi, at der nok var lidt for mange dyre mærkebutikker til hvad vi egentlig var interesseret i. Vi smuttede derfor videre til Harajuku, hvor vi besøgte Takeshita-dori. Den smalle gade var lige så intenst befærdet som sidst jeg var der, og lige så meget en oplevelse som nogensinde! Man får virkelig fuldstændig sanse/indtryks overload når man besøger den gade, men samtidig er der virkelig en unik og speciel stemning.

Selvom områderne vi besøgte primært er shopping områder, fik vi ikke købt det store. Faktisk endte vi kun ud med at købe et par øreringe til mig (som jeg købte nogen der lignede af, for 3 år siden, som for nyligt er gået i stykker), og en fødselsdagsgave til en af mine veninder, som hun skal have når jeg kommer hjem.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Motter says:

    Vi vil med næste gang ?

    1. I fik jo tilbuddet denne gang ? bare rolig vi har allerede snakket om at det her nok ikke bliver sidste gang i Japan ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.