UPS! Jeg fik ikke skrevet vægt-update i går! Men her kommer den så.

Sidste weekend var en fuldkommen vanvittig arbejdsweekend for mig. Det var et par hårde vagter, og det var nattevagter, hvilket alt i alt har forårsaget at jeg nok ikke har fået spist så meget ved alle måltider som jeg nok har ville. Jeg har simpelthen været for træt, og så mister jeg bare appetitten.

Denne uge lyder vægttabet på 1,4 kg. En del for meget i forhold til planen på 200-300 gram om ugen; men frygt ej verden! Jeg har taget stærk revanche med småkagebagning (og spisning) i går, og generelt en weekend med massere af mad forude.

Under alle omstændigheder har jeg nu nået delmålet på 63 kg. Det betyder for det første, at de første 25 kg (!!!) er smidt, og for det at andet, at det er tid til at sætte et nyt mål. Jeg havde ikke forventet at have nået målet allerede, så jeg har ikke tænkt så meget over, hvad det næste delmål skal være… Lad os sige 60 kg.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kgUge 30:Uge 35:
Fre d. 23/11: 64,6 kg (-0,7 kg)Uge 31:Uge 36:
Fre d. 07/12: 64 kg (-0,6 kg)
Uge 32:Uge 37:
Fre d. 14/12: 62,6 kg (-1,4 kg)
Uge 33:Uge 38:
Uge 29:
Uge 34:Samlet vægttab: – 26,1 kg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.