Så er der gået endnu en uge, og det er blevet tid til endnu en vægt-update. Jeg har ikke været for god til at spise sundt i denne uge, men tilgengæld har jeg ikke spist så meget når jeg har spist usundt. Jeg har tabt 0,5 kg, hvilket virkelig er kommet bag på mig.

Jeg har besluttet mig for, at give mig selv lov til at ligge alle tanker om vægttab, sund livsstil, osv. på hylden fra i dag af, og indtil efter nytår. Det vil sige at der heller ikke kommer nogen vægt-update i næste uge.

Jeg har brug for, bare at give mig selv lov til at nyde julen, og alt hvad der følger med af usunde ting, uden at skulle have dårlig samvittighed over hver eneste mundfuld. Jeg ved godt, at det betyder jeg risikerer en vægtøgning, men jeg har efterhånden så stor tillid til mig selv i det her, at jeg ved jeg nok skal tabe de kilo der nu måtte sætte sig hist og her på kroppen, igen. Jeg har været i gang med min livsstilændring/vægttab i omkring 8 måneder, og ikke haft en eneste vægtøgning i denne periode, så mon ikke det går, hvis jeg tillader mig selv at “fejle” bare en smule.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kg Uge 30: Uge 35:
Fre d. 23/11: 64,6 kg (-0,7 kg) Uge 31: Uge 36:
Fre d. 07/12: 64 kg (-0,6 kg)
Uge 32: Uge 37:
Fre d. 14/12: 62,6 kg (-1,4 kg)
Uge 33: Uge 38:
Fre d. 21/12: 62,1 kg (-0,5 kg)
Uge 34: Samlet vægttab: – 26,6 kg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.