Så er tiden kommet, som nogen måske har ventet på – nu skal det Kork Ipad sleeve, som jeg for lidt over en uge siden modtog fra CoverMe.dk bedømmes. Nu er det ikke en hemmelighed at jeg rejser meget frem og tilbage i mellem min mors hjem, og min egen lejlighed. Det betyder også at mit nye sleeve er blevet udsat for lidt af hvert.

163

Mine tanker om designet på sleevet, har stadig ikke ændret sig siden sidst. Jeg er virkelig vild med det. Jeg syntes det er flot og rustik, og ikke mindst anderledes. Det er ikke det sædvanlige plastik cover, man ellers ser mange andre har – hvilket jeg virkelig sætter stor pris på. Desuden syntes jeg at designet er meget simpelt, og alligevel meget detalje orienteret; fx.  er brugen af den røde tråd rundt i kanten, genial. Det giver lige dét friske pust. Desuden har jeg fået stor ros for sleevet herhjemme, på arbejdet og i skolen. Det er fedt andre bemærker det og siger “Hey! Den model har vi ikke set før! hvor er den fed!“.

Kvalitetsmæssigt er jeg også rigtig glad for sleevet. Jeg havde mine bekymringer, omkring elastikken som holder sleevet lukket ville blive slap med tiden. Det tror jeg ganske simpelt ikke er muligt XD Jeg har virkelig testet dette, og overbelastet elastikken på den ene og den anden måde – men det bliver bare ved med at være som det skal være! Ligeledes har jeg prøvet at overbelaste knappen som sidder i sleevet, med udfordringer sleevet forhåbentlig aldrig vil blive udsat for – men ej heller, hér har jeg kunne overbelaste noget. Altså hvad jeg vil sige gennemført, og solidt, design!

Materialet som sleevet er lavet af, er også lækkert. Det er faktisk næsten som at røre ved læder – men produktet som det er lavet af (kork), er bare så meget mere bæredygtigt og miljøvenligt. Hvilket jeg jo, sætter kæmpe stor pris på.

164

Til det store spørgsmål; virker det så? Beskytter det min Ipad? Ja! Det har i hvert fald levet op til alle mine forventninger. Jeg har rejst frem og tilbage, hvor coveret + ipadden har ligget og rusket rundt i en taske, i en pose, på et bagsæde – ja lidt forskellige omgivelser – og min Ipad har ingen overlast oplevet. Ingen ridser, ingen vejrskader (regn), eller andet. Så Kork Ipad sleevet virker fuldkommen efter hensigten. Det er vigtigt at nævne, at sleevet ej heller tog skade af at komme ud i lidt regndråber. Det er ikke blevet misfarvet eller på anden måde grim af det. Det ser fuldstændig nyt ud, efter en belastende uge.

Sidst men ikke mindst, vil jeg minde alle om, at prisen ligger på sølle 245,- kr, for sådan et sleeve her. Altså billigere end de fleste plastik covers man ellers kan få.

Kunne du have lyst til at få sådan et flot sleeve fra CoverMe.dk? Så vil jeg råde dig til at kigge med i morgen, da du her vil få muligheden for det!

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.