Jeg er gået i gang med en blog challenge: 30 days blog challenge. Dagens “opgave”, er at smide et billede ind af min håndskrift… Men lad mig forberede jer! Hele min barndom har jeg prøvet at bilde lærerne ind, at jeg har en meget kreativ skrift! At jeg bare er et unikt, og kreativt menneske… Men ak nej. Ingen har endnu hoppet på den. En af mine lærer i folkeskolen udstødte endda engang “Du har jo en grimmere skrift end en dreng…”

340

… Og det blev ikke bedre af, at jeg siden jeg var 10 år, har skrevet meget mere på computeren end i hånden!

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. Så slem er din håndskrift da heller ikke. Har dine lærer virkelig sagt at den er værre end en drengs? :O

    1. admin says:

      Hahaha det er du den første der siger :)
      Og ja det sagde han :D Jeg er nu heldigvis aldrig blevet stødt over det. Jeg syntes bare at det er meget morsomt efterhånden ;D

  2. Jeg syntes heller ikke at den er så slemt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.