Dag 11 : Min håndskrift

Jeg er gået i gang med en blog challenge: 30 days blog challenge. Dagens “opgave”, er at smide et billede ind af min håndskrift… Men lad mig forberede jer! Hele min barndom har jeg prøvet at bilde lærerne ind, at jeg har en meget kreativ skrift! At jeg bare er et unikt, og kreativt menneske… Men ak nej. Ingen har endnu hoppet på den. En af mine lærer i folkeskolen udstødte endda engang “Du har jo en grimmere skrift end en dreng…”

340

… Og det blev ikke bedre af, at jeg siden jeg var 10 år, har skrevet meget mere på computeren end i hånden!

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Dag 11 : Min håndskrift

    1. Hahaha det er du den første der siger :)
      Og ja det sagde han :D Jeg er nu heldigvis aldrig blevet stødt over det. Jeg syntes bare at det er meget morsomt efterhånden ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.