Dagene forsvinder lige for tiden

Når klokken slår 21:00, er jeg smadret. Hvis jeg er så “heldig” ikke at være på arbejde på dette tidspunkt, ligger jeg formentlig på sofaen, og føler mig fuldstændig udmattet. Sådan har det været den sidste uge. Jeg er bare træt. Jeg er lige startet i den nye praktik (modul 12), i går, og de sidste to dage, har virkelig drænet mig fuldkommen for energi. Desuden har jeg haft arbejde og staldvagt, hele weekenden, og også arbejde i dag efter praktikken.

Jeg forstår ikke hvorfor jeg er så påvirket af min hverdag lige for tiden, for det ligner ikke mig. Jeg plejer at kunne kører med et langt højere pres på min hverdag. Det kan selvfølgelig også være fordi jeg sover dårligt om natten lige i tiden, trods jeg uden problemer kan falde i søvn om aftenen.

Jeg må ærligt indrømme at jeg glæder mig til søndag, da det er den eneste dag i denne uge hvor jeg intet skal.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Dagene forsvinder lige for tiden

    1. Ja Ö Det viste sig at jeg havde anæmi. Min blodprøverne går den rigtige vej nu ^_^ Og jeg begynder også at få lidt energi igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.