Så er der kommet nyt design. Jeg er ret godt tilfreds med designet selv om det er et lidt deprimerende tema. Jeg er rigtig godt tilfredt med farverne. Jeg syntes de er fremragende. Og så elsker jeg jo lyserrød XD

Jeg håber snart siden kommer ordentligt op, jeg arbejder i hvert fald hårdt på det. Men det bliver nok først når jeg er færdige med mine eksamener. På torsdag skal jeg til engelsk eksamen, og jeg er så dum at jeg ikke rigtig er kommet i gang. Men det skal jeg når jeg kommer hjem. Sidder og skriver dette i bussen, så det er ikke ligefrem fordi jeg kan lave andet lige nu.

Til hvad jeg har lavet…. Jeg har været hjemme ved kæresten her i aftes, og der holdte vi lanparty ^^ haha så nørdet. Altså mig, Mikkel, og en ven vi har der hedder Anders. Så spillede vi Counter strike det halve af natten, og da de andre så faldt i søvn der lavede jeg det nye design.

I dag har jeg så været i bauhaus i Aalborg for at finde en ny vask, toiletbrat, spejl, skab, og lamper til Mikkels toilet nede i kælderen. Men vi kom kun der fra med en pære, og et toiletbrat. Der gik faktisk rigtig kaos i turen der ud. Vi fandt faktisk et ’sæt’ som indeholdte vask, skab, spejl, og lamper, som det faktisk blev besluttet det skulle være. Vi fik så fadt i en ekspedient som skulle hjælpe os med at bestille det hjem, og det var også fint nok. Mikkels far få så udleveret en kontrakt han skal skrive under på så der er klare linjer imellem dem i denne handel. Mikkels far læser så denne kontrakt igennem. Det må jeg sige; Det er den mest urimelige kontrakt jeg nogensinde har hørt om. Mikkels far skulle simpelthen skriver under på dette:

– At varens leveringsdato er udenfor Bauhaus ansvar
– Pengene kan ikke returneres
– Hvis varen ikke leveres sendes pengene ikke retur da dette ikke er Bauhaus ansvar.
– En rimelig leveringsdato kan ikke fastslås.

Det vil altså sige at vi på ingen måde kan få pengene tilbage selv om der måske går 1½ år inden vi får varen. Bauhaus ligger alt ansvar fra dem. Hvem har så ansvaret? I loven står der at der skal være en rimelig leveringsdato, ellers skal pengene returneres. Det vil sige det sådan set er et brud på loven. Så Bauhaus er hermed stemplet som et underligt sted. Men ikke nok med alt det her, så kom Mikkels far så til at snakke med butikschefen, og de blev grundigt uvenner. Butikschefen siger så:

– Jeg vil give dig mit ord på du får det…
Hvor efter Mikkels far så siger
– Kan du så ikke bare skrive på kontrakten at hvis varen ikke leveres inden for 3-4 uger, så har jeg ret til at få mine penge tilbage?

Dette vil butikschefen ikke gå med til. Det er dog for latterligt. Det må jo så betyde at han ikke er sikker på han kan levere denne vare? De lovede os at den så ville komme næste fredag, og at det var helt 100, men de ville ikke skrive under på dette? Nå med vi tog så fra Bauhaus og hjem til Mikkel. Vi havde fået helt vildt travlt efter denne episode fordi Mikkel skulle på arbejde og jeg skulle nå bussen. Da vi går ud af huset ser Mikkel og jeg en motorcykel betjent. Han står og kigger på huset. Men da vi går ud imod bilen, køre han videre. Det tænker vi ikke videre over. Mikkels far kommer ud til bilen og vi begynder at køre. Og han køre som han skal. Så pludselig kommer motorcykel betjenten op på siden og peger os ind til siden. Der er så en der har haft ringet fra Bauhaus og brokket sig over Mikkels fars opførsel. Og jeg var der jo, og jeg vil altså sige han hverken råbte eller noget. Han var meget stille og rolig. De snakker så lidt, og efterhånden er der kun 10 min til Mikkel skal have klædt om og møde på arbejde. Mega stress. Men betjenten vil så have Mikkels far til at puste i den der alkoholsmåler. Men den virker selvfølgelig ikke, så det tager bare 100 år. Til sidst må Mikkel og jeg forlade bilen og skynde os hen til Mikkels mor og få hende til at køre os der ind. Lidt noget skidt.

Det blev efterhånden en rimelig lang blog ^^ Jeg havde faktisk også tænkt mig at skrive om min sidste skoledag, men det må altså lige vente. Hehe. Gider ikke rigtig nu. Men jeg er også snart hjemme med bussen, er vidst i båndyerne nu?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.