Det der med at sove hele dagen O_o

… Jeg har sovet det meste af dagen >.<” …

Ej jeg stod faktisk op i ordentlig tid… Klokken 10:30. Vågnede omkring klokken 10:00, men der var en vis person der faktisk gerne ville blive lidt længere i sengen. Det er ellers en sjældenhed må jeg sige. Så det blev selvfølgelig udnyttet. Men som tidligere nævnt, stod bøffen og jeg op klokken 10:30, spiste morgenmad, og var ude af døren omkring klokken 11:00. Vi skulle ud og shoppe. Jeg fandt det fedeste par sko, men jeg har ikke råd til dem, da de koster 550 Ö … Mega surt, for de var virkelig, virkelig fede! :( Buhu… Men jeg fik da også brugt mit gavekort i Vero Moda. Der var et par benvarmer i hvid fra Pieces til halv prist – dvs. 50 kr, og det kunne jeg ikke lige stå for :) …

Ellers endte vi ud med at handle ind til… *Dam dam dam*… Spaghetti og kodsøvs -.-” … Det er måske her det skal indskydes at 1. vi får næsten altid spaghetti og kødsovs hjemme ved min dejlige bøffede kæreste 2. Jeg bryder mig virkelig ikke om fars, så erko 3. Jeg bryder mig ikke særlig meget om kødsovs XD … Meningen var så at vi skulle have købt noget hvidløgsbrød til mig… Men det glemte vi, og da vi kom afsted klokken 17:30 viste det sig at butikken lukkede klokken 17:00… Hvorfor kan alle butikker ikke bare have samme åbningstider som Føtex? Daaaah! XD … MEN, MEN, MEN… Så har Nicki trods alt købt snøfler *At over-fucking savle det hele*. Det er dejligt :D Så kan jeg æde mig fed i dem…

I går var ikke en særlig god dag før om aften… Men i dag har været en rigtig herlig dag. Men ja, for lige at vende tilbage til den aller første sætning jeg indledte denne blog med… Så har jeg faktisk sovet det meste af dagen. Da vi kom hjem skulle Nicki skrive batchlor, og så lagde jeg mig på sofaen… Og faldte i søvn… And here is the best part… Jeg vågnede først 17:20… O_O … SÅ ja… Jeg har brugt min lørdag på at sove. Lidt ærgerligt taget i betragtning af at det ikke lader til at jeg får Nicki at se før næste weekend -.-” hmm… Men det går jo nok :)… Har fri tirsdag, så tænker på at stablet noget på bene med et par fra klassen ^_^… Ved ikke helt om jeg bare heller vil have nogle dage for mig selv, men det må jeg jo tage som det kommer. Nicki skal i hvert fald være hjemme – Han modtager Naruto ultimate Ninja storm 2 på tirsdag.

Nu står aften så på at jeg tror jeg skal lave aftensmad på et tidspunkt, og så tror jeg at jeg skal se Barnaby… Ellers har jeg ikke store planer, andet end at hygge mig med bøffen :)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.