I dag var det sidste skoledag for 2 Hf’er og 3’ger på min skole. Så de har været rundt og lave hærværk hele dagen. Og vi har ikke lavet en skid, udover at prøve at undgå at blive drysset til med glimmer. Men tænkt engang. En pige fik tømt en halv bøtte guld glimmer ud i mit hår. Altid noget at det var guld. Det er bare fysisk umuligt at få det ud af håret og af tøjet. Selv om jeg har været i bad, har jeg ikke fået skidtet ud af håret, og der er også stadig lidt glimmer i mit ansigt. Der var godt nok ikke nogen som kommenterede det på arbejdet, så det kan vel umuligt have været så slemt? ^,^ Ja efter skole tog jeg forøvrigt direkte hjem i bad, og så tog jeg på arbejde. Jeg er helt smadret selv om, at jeg kun var på arbejde i 3½ time. Men det skyldes ikke kun arbejdet. Nej det skyldes også at jeg cyklede hjem fra Storevorde på 15 minutter. Dvs. 7 km på 15 minutter. Når man ikke er i form overhovedet brænder ens lunger altså bare helt sindssygt Ö!

I morgen skal jeg på arbejde, hvilket resultere i at jeg lige om lidt går i seng. Jeg skriver egentlig bare blog som min principsag med at det er sjovt at kunne se tilbage i hvad man lavede tidligere i sit liv, når man bliver ældre. Allerede nu kan jeg syntes at det er sjovt at læse mine blogs fra Juni 2007 (som er de ældste jeg har kunne bevare). Kan slet ikke huske en skid af hvad jeg lavede X’D … Men nu har jeg jo også ekstremt korttidshukommelse. Hehe.

Jeg vil lige smide et par billeder ind af det jeg har købt i løbet af April måned. Jeg vil også lige kort skrive lidt om genstandende (= begrundelse for hvorfor jeg har givet tøjet numre)


1. Denne trøje har jeg købt over nettet. Trøjen er fra Japan. Den er af super lækkert stof og sidder rigtig flot. Jeg er rigtig glad for den. Jeg gav omkring 50 kr (det var forsendelsen der var dyrt ved den)
2. Denne kjole/top er også fra Japan. Det er en af de bedste køb jeg nogensinde har gjort, for den sidder super godt, og er super dejlig og sommeragtig. Jeg gav også omkring 50 kr for denne.
3. H&M top. Kostede mig omkring 40 kr. Den er rigtig fin at have. Jeg havde brug for nogle sommertoppe, og da jeg er blevet ret vild med ferskenfarvet, var jeg nødt til at prøve at have en top i den farve.
4. Denne top er også fra Japan. Den er super fed og unik i udseendet. Jeg elsker at gå med den, og den er klart mit bedste køb. Jeg gav ca. 6 kr for den (what tænker man så, men jeg købte den direkte via producenten i Japan, og det var forsendelsen som kostede noget).


5. Denne top er fra Paris. Jeg købte den i GAP, og så vidt jeg husker gav jeg 130 kr for den. Den er rigtig sød. Lidt gennemsigtig agtig. Den er dejlig let her til sommer, med en lille hvid stroptrøje inden under.
6. Denne kjole/top er fra Japan. Det er en af de bedste køb jeg nogensinde har gjort, for den sidder super godt, og er super dejlig og sommeragtig. Jeg gav også omkring 50 kr for denne. Som i nok kan se på det hele har jeg købt en anden i samme model, men bare i en anden farve. Ganske enkelt fordi jeg ikke kunne bestemme mig for hvilken farve der ville klæde mig bedst. Begge to klæder mig heldigvis rigtig godt.
7. Disse cowboybukser købte jeg til Sallings rivegilde udsalg. Jeg gav 450 kr for dem. De koster normlat 900 kr så vidt jeg husker. De er af mærket Levis. De er super lækre at have på. Jeg trængte til at par jeans i en neutral men lidt mørk farve.
8. Denne trøje er også fra Japan. Den er mega fed, og jeg syntes virkelig at det er en genial idé med hætten på trøjen. Jeg elsker sammensætningen af den grå og sorte farve. Jeg gav også omkring 6 kr for denne.
9. Denne top er også fra Japan. Rent udseendesmæssigt er den rigtig fed, men den er lavet af noget lidt træls stof, for den klør lidt. Jeg har endnu ikke haft tid til at bruge den. Måske skal den bare lige vaskes, og så stopper den med at klø? Hvad ved jeg. Jeg gav også omkring 6 kr for denne trøje.


10. Denne top er også købt i GAP i Paris. Den er i dejlige sommerfarver, og passer super godt til shortsne (nummer 13). Den har specielt en rigtig flot udskæring i ryggen, med et rundt agtigt kryds. Ellers er den meget enkel, og sommeragtig.
11. og 12 Købte jeg også til Sallings rivegilde udsalg. Jeg gav 150 kr for dem begge to til sammen. Jeg trængte til nogle toppe, og den grå og sorte farve kunne næsten bruges til alt. De er rigtig lange, men stoffet er sådan noget dejligt noget som man kan placere som man vil, og så sidder det der bare, så man kan sagtens få dem til at se korte ud.
13. Mine super lækre “shorts” fra GAP i Paris. Jeg mener at jeg gav omkring 300 kr for dem. De er super dejlige at have på. De går til lige ved knæene. De kan sættes sammen med meget forskelligt tøj, hvilket jeg syntes er dejligt. Dem kan jeg slet ikke andet end være glad for.
14. og 15 er to trøjer jeg købte i Only. Jeg trængte til nogle langærmede trøjer. Jeg har sammenlagt givet 130 kr for dem, hvilket slet ikke er ret galt. De er af ca. det samme stof som toppene fra Salling (nummer 11/12), så man kan også rette på disse trøjer som man vil. De er ret så tynde, men det er kun godt, for jeg har altid mere end en trøje på XD

I april har jeg også købt andet. Jeg orkede bare ikke at finde det hele frem og tage billeder, men her kommer en liste over det, og så må man jo selv prøve at google det:
– Mette Riis sorte slippers
– Naruto Ultimate Ninja 4
– Hvide hæklede knæstrømper

Og det var så det. Med disse ord vil jeg så slutte. Jeg er simpelthen så træt, og jeg er nødt til at være udhvilet til i morgen, for jeg skal arbejde i mange timer i morgen -.-” baaah…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.