I dag har dagen stået på bagning af pebernødder :’D Kæft jeg har fået lavet mange… Desværre blev et par af portionerne lidt for mørke, så de er ikke helt så gode, men det er der jo ikke noget at gøre ved “/ … Men ellers er de hammer lækre. Det er en blanding i mellem to opskrifter jeg har brugt. Min mors gode gamle, og en anden. Det blev jeg nødt til da jeg ikke havde alt hvad der skulle til, til den opskrift min mor gav mig, og jeg gad ikke ud i sneen for at handle igen i dag… Og desuden har jeg fundet ud af at alt det nellike skidt, osv. er hammer dyrt, og man skal jo spare lidt på pengene her op til jul ^_^”


Og som nogen måske kan se har jeg fået smækket et julelayout op. Jeg hader at lave julelayouts, og det afspejler det også… Det er nemlig ikke særlig godt… Men… Jeg er faktisk en smule i julehumør i år, og så skulle der da et lille julelayout op… Men det bliver nok ikke taget ned d. 25/12 som jeg plejer… For jeg har ikke noget layout liggende i baghånden XD Nå… Den tid, den sorg.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.