Årh! Sikke en gang stress og jag! Asen og masen! Larmen og ævlen! XD Åh gud… Jeg kan ikke lidt og juleshoppe, når det ikke er over nettet >.< … Og da slet ikke når man ikke kan finde én specifik gave man leder efter, og heller ikke når man ikke ved præcis hvad den anden gave skal være XD … MEN… Den ene gave blev dog fundet og købt. SÅ nu mangler der kun 1 eller 2… OG dem sørger jeg for at få fat på, på torsdag. Det skal nok blive fint. Jeg skal bare lige have besluttet mig for hvad den ene gave skal være “/ hmm… Bøje er skide træls at købe gave til XD Enten er de for dyre de ting han ønsker sig, eller for upersonlige… Baah! Haha! Og jeg vil jo gerne give ham noget godt :)

Jeg har lige siddet og lavet nogle lektier til i morgen færdig. Det var fint nok at få det ud af verden. Nicki sidder og skriver bachlor. Han har ikke rigtig fået skrevet noget i dag som han gerne ville “/ det er jeg lidt ærgerlig over, for det er til dels også fordi jeg har været et forstyrrende element. Over halvdelen af min gruppe i projekt A, var syge i dag, så vi blev enige om at lave noget hver i sær “/ = jeg har været hjemme og trukket Nicki med ud i byen og alt muligt, hvor han rigtig skulle have skrevet. Oven i det, formåede jeg at få et hystade flip, som krævede lidt forsoning XD Haha! … Og så fik han igen ikke skrevet noget. Ja faktisk er han først kommet lidt i gang her for 20 minutter siden, eller sådan noget. Stakkel.

For øvrigt har i dag været en god dag på et punkt!!!! :’D Jeg har i dag vundet en konkurrence! Noget der ellers aldrig sker for mig, da alt mit held ligger i kærlighed (fedte, fedte) og ikke i spil XD OG JEG VANDT DEN PRÆMIE JEG ALLER HELST VILLE VINDE!!!!! Jeg har haft deltaget i Jennigs og Joans julekalender konkurrence, og jeg vandt denne uges præmie, som er en ugle halskæde jeg super gerne ville have!!! :’D *Græde af glæde*… Ja jeg er helt oppe at køre… Men jeg kunne ikke tro mine egne øjne da jeg så dette blogindlæg: ‘Vinderen er..‘. ^_^ Åhhh hvor føles det godt rent faktisk at vinde noget XD Sad ellers og fortalte Høgh i går (i forbindelse med at jeg ikke havde vundet hendes konkurrence), at det ikke gjorde noget, for jeg alligevel aldrig vandt noget, og derfor aldrig rigtig havde forhåbninger om det ^__^ … Sjovt som skæbnen altid fucker med en… Men denne gang var det da super positivt ;D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.