Jeg har et par “store” planer de næste par dage. Eller i hvert fald nogle dage jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg glæder mig blandt andet rigtig meget til i morgen! I morgen er det Nickis fødselsdag. Jeg elsker altid at fejre dem jeg holder af. I særdeleshed min dejlige kæreste.

205

Dagen i morgen kommer til at stå på hygge om dagen, hvor der egentlig ikke er de store planer (udover Nicki skal til lægen og have fjernet to sting XD Den stakkel), og at hans far kigger forbi :) Om aften skal vi ud og spise på Nickis yndlings restaurant, så det bliver bare en rigtig dejlig dag.

Den anden dag jeg ser meget frem til, er næste mandag… Der er nemlig endnu engang åbent hus på Klithuse Military bane! Og det glæder jeg mig også rigtig meget til! Jeg frygter bare, at det muligvis bliver aflyst, pga. dårligt vejr (frost – hård jord er ikke forsvarligt at træne i, og slet ikke når Lady og jeg er så uerfarne).

206

Sidste år var jeg også afsted til deres åbenthus – og om sommeren var jeg på et weekend kursus deroppe. Military er simpelthen bare det fedeste i verden! Suset! Spændingen! Koncentrationen! Der er bare ikke noget der kan måle sig med det :) Jeg håber dog at der bliver lidt bedre vejr en deres åbent hus, sidste år, hvor det regnede ^^”

give-away02

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Military er noget af det fedeste, har selv prøvet det et par gange :D

 2. Har prøvet at springe træ stammer i skoven den gang jeg red i tidernes morgen. Elskede det. Men Military blev det aldrig til.

  Ja det var træls at jeg ikke kom afsted.

 3. admin says:

  Marisen, Rider du også? :D Og military er bare SÅ fedt! Det kursus jeg var på i sommers, var det fedeste jeg nogensinde havde prøvet :D

  Anna-sofie, det er altså også bare så fedt at springe i naturen i det hele taget :D Savner du aldrig at ride? :)

 4. Jo savner det tit.. Men jeg har taget meget på siden jeg red som nok er ved at værre 10 år siden.

 5. Jeg red da jeg var yngre, men min ryg kan ikke mere (desværre). Det er ellers noget af det fedeste, at ride military!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.