Så har jeg været i gang med at lave negle, så de var fine og klar til festen på fredag. Desværre ville ingenting gå som jeg gerne ville have det, og jeg måtte derfor til sidst opgive det negledesign jeg oprindelig ville have lavet, og i stedet lave noget simpelt og hurtigt. Det blev til nogle kobber/guld negle.

738

De blev jo slet ikke det jeg ville have, men de blev da meget søde, og de er da festlige nok til på fredag. Det er i hvert fald 100% sikkert, meget pænere end hvis jeg ingen negle havde lavet ^_^ … Jeg ved endnu ikke hvad tøj jeg tager på, men jeg syntes disse negle er meget alsidige, så mon ikke de passer rigtig fint til hvad end jeg tager på (Note: jeg ejer nærmest kun sort eller gråt festtøj = alt passer dertil)…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. De er da blevet rigtig fine og jeg synes de er meget festlige.. ;)

  1. admin says:

   Tak :D

 2. Marie says:

  Hvis du har tid, hvor meget tager du så for at lave negle på fredag inden festen? XD

  1. admin says:

   Jeg vil til en hver en tid lave negle på dig, Marie :D Jeg tager pt. 100-150 alt efter hvilken type negle. Men jeg kan desværre ikke nå det inden festen :(

 3. Synes ellers de ser super flotte ud :D Men kender godt det med, at det ikke lige blev, som man havde tænkt sig XD

  1. admin says:

   Haha tusind tak! :D Ja – man kan aldrig være helt tilfreds hvis det ikke var det man havde i tankerne XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.