Det har bare slet ikke gået de sidste par dage :( Har ingen energi haft, og mit humør har været lige omkring nulpunktet, hvilket har fået mig til at overspise… Det er sgu noget lort, når man er vant til at det går frem af, og pludselig står det næsten bare stille. Min mave er blevet kæmpe stor og oppustet.

Jeg har faktisk aldrig været så utilfreds med min egen krop, som jeg er nu efter jeg har tabt mig. Jeg har smidt 10.5 kg. Men rent visuelt ser jeg tykkere ud end nogensinde! Min mave er kæmpe stor, og helt ude af proportioner til resten af min krop. Mine overarme er blævrede og kæmpe store. Jeg har faktisk nærmest slet ingen bryster tilbage… Jeg har tabt mig meget på underbenet (det eneste sted jeg slet ikke behøver at tabe mig), mit ansigt, og min brystkasse – men ikke så meget det vigtigste sted; min mave.

Jeg har besluttet mig for, at melde mig ind i et motionscenter, så jeg kan træne min mave, og mine overarme i der tilegnede maskiner, og så må vi se om det hjælper på det. For det er nu, kunne jeg faktisk bedre lide min fede krop XD Den passede bare lidt bede sammen!

301

Startvægt: 77.4 kg
Uge 1: 75.9 kg
Uge 2: 73.4 kg
Uge 3: 72.1 kg
Uge 4: 72.0 kg
Uge 5: 69.8 kg
Uge 6: 68.8 kg
Uge 7: 67.3 kg
Uge 8: 67.1 kg
Uge 9: 66.9 kg
Samlet tab: 10.5 kg

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Ilhja says:

  Flot!

 2. Hvis du har spist saltholdig mad, så er det slet ikke utænkeligt at det er det der er skyld i din oppustethed.

  Nogle gange stresser kroppen, og reagere ved at blæse op. Det er ret normalt. Så det er mest af alt vigtigt at du ikke gør noget der stresser den yderligere.

  Desuden, hvis man øge muskelmassen på maven kan det også resultere i at man synes tykkere. Det skyldes at musklerne ligger under fedtet og presser fredtet frem.

  Jeg kan ikke give mange andre råd end bare at foresætte. Man taber sig altid der hvor man ikke vil tabe sig.

  Men, jeg kan fortælle dig at du har inspireret mig til selv at gå igang med shapeup :) Så forhåbenligt kan jeg snart lave solidariske blogposts!

  Stay awsome :D

 3. Du klarer det så flot, jeg beundre dig virkelig!
  Og kender alt for godt de dårlige faser, hold i!! Du er så sej! Jeg har givet op så mange gange, men jeg er sikker på du kan!

  Jeg tror også, hvis du træner fokuseret flere gange ugentlig på maven, så vil du klart se resultater. Jeg ved i hvert fald, at min mave er blevet fladere af de endeløse maveøvelser, jeg har lavet til bl.a. pilates og på måtterne.

 4. admin says:

  Ilhja, Tusind tak! Og mange tusind tak, for din moralske støtte :) Du har været så sød at skrive til så mange af mine vægt-updates!

  Høgh, jeg tror nu ikke jeg har spist meget salt – nærmere meget sukker. Men stress kan helt klart være en faktor! Der er nogle ting i mit liv lige nu, som stresser mig ret meget. Ting jeg konstant skal tænke på, og have styr på… Så hvis det er rigtig hvad du siger, kan det da helt klart være med til at give mig problemet.

  You are always awesome ;D

  Nina, Tusind tak Nina! Hvor er det fedt at høre, at du syntes at det jeg gør er fedt! Og hvor er jeg glad for at du tror på at jeg kan klare det her! Jeg har 4 uger tilbage inden min bikinisæson starter, så jeg håber at jeg kan få fjernet lidt af mavefedtet inden da, men ellers er det jo heldigvis en livsstilsændring, så jeg er sikker på at det hele nok skal komme i det lange løb, selv om det hele er lidt træls nu… Jeg er jo i det mindste ikke overvægtig mere, så lidt sundere er jeg da blevet :)

 5. Selvfølgelig tror jeg du kan klare det!

  Jeg benytter mig til denne video tit: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wq-VeGdQptQ

  Jeg synes nemlig det er dejligt, nogle gange ikke og ligge ned og træne mavemuskler! Jeg synes også instruktøren er mega nice, hun er ikke irriterende som de kan være ;) haha den tager kun 7min. Jeg planlægger og lave den hver dag!

  og så denne, for at prøve og få sidedellerne væk og en talje frem: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r_J8btnIEKQ

  Selvom den kun er på 11min, tro mig du kan mærke det dagen efter!!

  Og hvor er du sød, men min krop er nu hellere ikke for skøn! Men en virkelig sød og flot kompliment!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.