Jeg har noget på hjertet, som jeg vil dele med jer en af de nærmeste dage. Men i dag er ikke dagen. I dag er jeg træt. Jeg er lige kommet hjem fra en længere dag på arbejdet, og vil bare slappe af på sofaen, uden at tænke på det vilde. Men jeg vil dele det med jer snart :)

I morgen regner jeg med at skrive nærmere om de Veet produkter jeg modtog for ikke så længe siden. Jeg glæder mig til at dele min erfaring med jer. Især det ene produkt syntes jeg har været rigtig spændene at prøve! Og jeg ved at der også er nogen derude som gerne vil høre nærmere om det, da de døjer med lignende hårvækst problemer som jeg :) … Men mere om det i morgen!

Nu vil jeg gå en tur med hundene så de slapper lidt af, så jeg kan få lov at få lidt ro på sofaen ;)

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. … ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.