Jeg har ikke nogen vægt selv, så har måtte veje mig hos en veninde i stalden. Det var efter jeg havde spist, og jeg plejer jeg at veje mig som det første om morgnen, når jeg står op, de dage jeg laver vægt-update… Men det gør vel ikke den store forskel. I hvert fald ligger min vægt på det samme som i sidste uge. Jeg har haft brug for et par uger hvor jeg bare holder vægten, men fra i morgen af, sætter jeg alt ind for at tabe mig de sidste kilo. Mit næste delmål er stadig 65 kg. Og lige nu siger vægten 66.9 kg.

306

Startvægt: 77.4 kg
Uge 1: 75.9 kg
Uge 2: 73.4 kg
Uge 3: 72.1 kg
Uge 4: 72.0 kg
Uge 5: 69.8 kg
Uge 6: 68.8 kg
Uge 7: 67.3 kg
Uge 8: 67.1 kg
Uge 9: 66.9 kg
Uge 10: 66.9 kg
Samlet tab: 10.5 kg

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. Hvor fedt med dit vægttab :) Jeg skal også i gang, når jeg lige har motivationen til det helt!

  Og fedt design forresten ;)

  1. admin says:

   Tak for begge dele :D
   Ja jeg tror det er rigtig vigtigt at man har motivationen til det :)
   Hvis det har nogen interesse, har jeg kort skrevet lidt om, hvordan jeg har gjort i dette indlæg – måske det kan hjælpe dig når du engang skal i gang: http://microcut.dk/2013/05/07/mit-vaegttab-sadan-gor-jeg/ .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.